Lifestyle

Ce poţi face după o zi de schi la Poiana Braşov?

Ce poţi face după o zi de schi la Poiana Braşov? camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Poiana Braşov se află în topul celor mai bune staţiuni din Europa de Sud-Est şi este cea mai modernă şi mai mare staţiune de schi din România, cu un domeniu schiabil de peste 25 de km şi şapte pârtii modern,e cu diferite grade de dificultate.

Ce se-ntâmplă, însă, după ce termini ziua de schi, dar rămâi la fel de dornic de activităţi în vacanţa ta la munte? Ei bine, Poiana Braşov mai înseamnă spa şi răsfăţ, trekking pe masivul Postăvarul, patinoar, pârtii de săniuş sau zone de echitaţie.

Şi pentru că a venit vorba despre spa, trebuie să recunoşti că nimic nu este mai plăcut, după o zi petrecută la frig, pe zăpadă, decât să te cufunzi în apa unui jacuzzi fierbinte, să te detensionezi la o sesiune de saună sau să te simţi uşor ca un fulg după o şedinţă de after ski masaj.

Despre ce buget vorbim pentru o vacanţă de iarnă la Poiana Braşov? Ia în calcul că un ski pass de o zi te costă 150 lei, echipamentul putând fi închiriat cu 50 - 100 de lei, iar o lecţie privată de placă sau ski costă 120 de lei pe oră. La ANA Hotels, o ”Escapadă de iarnă” costă de la 178 de euro/ pers şi include 2 zile de ski fără limite, cazare la hotel de 4 stele, ski pass nelimitat, acces la SPA şi mâncare delicioasă. Pe de altă parte, dacă vrei să stai mai mult la munte, ia în calcul pachetul ”Schi în doi”: cazare cu demipensiune la hotel de 4 stele pentru 2 persoane, echipament complet de schi, ski pass nelimitat pentru 3 zile, curs privat de ski si acces la SPA.

Află mai multe despre pachetele Ana Hotels aici.

Modifică Setările