Vedete

Ce poveste de viaţă incredibilă are Patrizia Paglieri de la Asia Express! A luat-o de la zero de mai multe ori!

Ce poveste de viaţă incredibilă are Patrizia Paglieri de la Asia Express! A luat-o de la zero de mai multe ori! camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Patrizia Paglieri tocmai s-a îmbarcat într-o călătorie plină de neprevăzut alături de fiul ei, la Asia Express. Dar plină de neprevăzut a fost întreaga viaţă a brunetei. S-ar putea face lejer un scenariu de film.  

Patrizia Paglieri este unul dintre cei mai buni bucătari din România, devenind celebră ca jurat la emisiunea Masterchef. În acest moment, a plecat în aventura Asia Express, avându-l drept coechipier pe fiul ei, Francesco, în vârstă de 25 de ani.

Povestea de viaţă a brunetei este, însă, mai spectaculoasă decât orice emisiune-concurs la care poate participa. Cu siguranţă că puţine o mai surprind, după o existenţă trăită ca un montagne russe.

Patrizia Paglieri de la Asia Express

Născută în Bahamas şi trăită în San Remo în primii ani de tinereţe, Patrizia Paglieri de la Asia Express a ajuns în România pentru că tatăl ei, director de casino, urma să deschidă unul la Bucureşti. Au rămas aici şi au deschis la Buftea un restaurant. Primii ani au fost extrem de grei, după cum a mărturisit vedeta la o emisiune tv cu ani în urmă: ”Şase luni am mâncat roşii cu brânză de capră de la vecina şi am băut vin vărsat. Singurul care trebuia să nu sufere era Francesco şi cumpăram pentru el sucuri, dar eu chiar m-am chinuit”.

Patrizia este foarte mândră de fiul ei alături de care participă la Asia Express, absolvent de ASE şi foarte priceput, la rândul său, în bucătărie. De altfel, băiatul nu şi-a cunoscut niciodată tatăl, de care vedeta s-a despărţit înainte de plecarea în România. 

”I-am şi zis lui Francesco că e greu să le ai pe toate în viaţă. De tatăl lui Francesco m-am despărţit când el avea 9 luni. El a renunţat la Francesco şi, practic, şi noi am renunţat la el”, a povestit Patrizia Paglieri în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars. 

În 2019, Patrizia Paglieri şi-a pierdut mama, în urma unei lupte crunte cu cancerul. De la mama ei învăţase vedeta de la Asia Express să gătească, iar aceasta o ajutase extrem de mult cu creşterea copilului. 

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările