Agenda

Ce pretenţii are Enrique Iglesias pentru concertul de la Bucureşti

Ce pretenţii are Enrique Iglesias pentru concertul de la Bucureşti

Cel mai aşteptat concert al lunii mai se află la doar câteva zile distanţă. Iată care sunt condiţiile puse de latino lover.

Enrique Iglesias

Enrique Iglesias vine joi, 12 mai la Romexpo, să îi distreze pe spectatorii romani, cu mega show-ul ”Sex and Love”, ce va cuprinde cele mai cunoscute melodii din repertoriul sau.

Pregătirile pentru acest concert au intrat în linie dreaptă. Organizatorul Art BG România, respectă cu stricteţe toate condiţiile impuse de managementul artistic, ce vizează pe de o parte calitatea întregii producţii artistice, iar pe de altă parte asigurarea unui nivel ridicat de confort, solicitat de artist.

Staff-ul lui Enrique Iglesias, alcătuit din 30 de persoane, va avea grijă ca sunetul să fie impecabil şi se vor ocupa îndeaproape de cele mai mici detalii, astfel încât toţi spectatorii să rămână cu amintirea unui concert de excepţie.

Deşi cerinţele nu sunt la fel de extravagante ca ale altor artişti de notorietate internaţională, Enrique Iglesias a solicitat ca pe toată perioada şederii sale la Bucureşti să se deplaseze cu o maşină Mercedes din gama de lux, să fie cazat în apartamentul prezidenţial al unui hotel de cinci stele din Capitală, unde să beneficieze de servicii SPA de relaxare, după concert.

Preferinţele sale culinare vor fi lăsate pe mâna unui specialist în gastronomie, căci organizatorii au avut misiunea de a-i asigura artistului un bucătar personal. Prin urmare, înainte şi după concert, acesta va fi la dispoziţia artistului pentru a-i găti diferite preparate din muşchi de vită, importat din America de Nord, servit cu clorofilă de spanac, curcan, peşte şi pui, la grătar sau la cuptor, legume coapte sau blanchate, dar şi mai multe reţete de sushi, cu ton, somon sau creveţi sălbatici de Australia.

Artistul a ales Jubile pentru a-i asigura atât în backstage, cât şi după concert tot ceea ce a cerut în materie de preparate culinare. Jubile are o bucătărie variată şi, în plus, reinterpretează şi bucătăria românească. Şi, pentru că Enrique Iglesias este tentat să guste şi din preparatele culinare autohtone, i-a dat astfel bucătarului posibilitatea de a-i pregăti şi specialităţi rafinate din bucătăria noastră.

Cabina din spatele scenei va fi dotată cu o canapea din piele, masă de cafea, plante ornamentale şi un perete din oglindă, cu lumini. Din această încăpere nu va lipsi cafeaua, ceaiul, apa plată, gheaţa, diverse sortimente de băuturi răcoritoare, sucuri naturale şi energizante. În plus, artistul va servi un amestec interesant preparat din suc de aloe, rădăcina de ghimbir, lămâi, căpşuni şi miere.

Celor care încă nu şi-au cumpărat bilete la show-ul „Sex and Love”, organizatorii precizează că biletele rămase disponibile, în număr redus pentru două dintre categoriile de loc, mai pot fi procurate de la punctele de vânzare ale agenţiei Eventim sau online pe www.eventim.ro. De asemenea, în ziua concertului biletele vor putea fi achiziţionate şi de la intrarea Romexpo.

afis Enrique Iglesias

Modifică Setările