Royals

Ce răspuns i-a dat Meghan Markle unei femei care i-a spus că nu are copii pentru că a ales să aibă o carieră

Ce răspuns i-a dat Meghan Markle unei femei care i-a spus că nu are copii pentru că a ales să aibă o carieră

Ştim cu toţii că Meghan Markle, înainte să intre în sânul familiei regale, milita pentru drepturile femeilor. De altfel, şi acum, Ducesa de Sussex este interesată de acest lucru. Aşa că nu ne miră răspunsul dat unei femei care a afirmat că a pus cariera pe primul loc în viaţă.

Ieri, soţia Prinţului Harry a dus la bun sfârşit o nouă îndatorire regală solo. Ea a vizitat fundaţia The Royal Variety, unde a stat de vorbă cu diverşi reprezentanţi. La un moment dat, Meghan a avut o conversaţie cu una dintre femeile prezente, subiectul fiind legat de copii. Culmea e că reacţia Ducesei la răspunsul femeii n-a fost deloc surprinzătoare.

”Ai copii?” / ”Nu, n-am, am o carieră” / ”Da, asta pot înţelege”, a fost schimbul de replici dintre Ducesa de Sussex şi femeia respectivă, arătând astfel că Meghan Markle nu se dezice de afirmaţiile sale anterioare, susţinătoare ale drepturilor femeilor şi a necesităţilor şi a alegerilor lor.

Reacţia lui Meghan arată nivelul de acceptare şi înţelegere vizavi de alegerile făcute de alte femei. Ea a militat, anterior, pentru eradicarea preconcepţiilor legate de femei şi maternitate.

Modifică Setările