News

Ce rău a ajuns frumoasa din Melrose Place! Heather Locklear, subjugată de dependenţe şi de problemele cu legea FOTO

Ce rău a ajuns frumoasa din Melrose Place! Heather Locklear, subjugată de dependenţe şi de problemele cu legea FOTO camera-retro icon Vezi galeria 11 poze

A agresat trei poliţişti, iar acum plăteşte scump. Vremurile în care făcea furori în ''Melrose Place'' sau ''Dynasty'' au apus de mult. Heather Locklear a scăpat de închisoare, dar va petrece o lună de zile într-o clinică psihiatrică.

Actriţa este acuzată că şi-a muşcat iubitul, Chris Heisse, de nas, şi a încercat să îi omoare pe poliţiştii care veniseră la ea acasă. Locklear consumase alcool şi părea de nestăvilit.

Starul american doreşte să îşi asume responsabilitatea pentru ceea ce a făcut şi vrea să obţină ajutor, astfel încât să evite astfel de probleme pe viitor. În tot acest timp, Locklear nu are voie să deţină arme sau să se mai apropie de alcool.  

Actriţa de 57 de ani riscă să ajungă în spatele gratiilor dacă nu va respecta sentinţa dată şi nu se va interna pentru 30 de zile într-o clinică de specialitate pentru cei cu boli psihice. Heather nu este însă străină de toate astea. Ea se luptă de ani buni cu abuzul de substanţe şi încearcă să facă faţă bolilor mintale. Actriţa a mai fost internată la psihiatrie şi a urmat tratamente de reabilitare pentru dependenţele pe care le are.

 

Modifică Setările