News

Ce relaţie are acum Bogdan Ionescu cu fosta sa soţie, Elena Băsescu

Ce relaţie are acum Bogdan Ionescu cu fosta sa soţie, Elena Băsescu

S-au iubit nebuneşte, dar la un moment dat au apucat-o pe drumuri separate. Acum, la câţiva ani de la divorţ, Bogdan Ionescu, alias Syda, şi Elena Băsescu fac totul de dragul celor mici şi încearcă să aibă o relaţie cât mai bună.

“Relaţia pe care am cu Elena e extraordinară. Amândoi avem aceleaşi priorităţi şi anume copiii pe care îi avem împreună: Sofia Anais şi Traian Jr.

Ne înţelegem de minune şi la program, pe lângă miercurile şi cele două weekenduri pe lună, pe care le stau cu copiii, se mai adaugă şi vacanţele şi mini-vacanţele acestora, perioade pe care le stabilesc tot cu Elena, în funcţie de activităţile celor mici, cum ar fi înot, ski, balet”, a mărturisit fostul soţ al Elenei Băsescu pentru Playtech.ro.

Copiii au o relaţie bună şi cu Sheila, actuala soţie a tatălui lor, iar acum sunt plecaţi cu toţii în Turcia.  “Este cadoul nostru pentru ei.Sheila le citeşte mereu poveşti când sunt cu noi, iar Sofia, la rândul ei, începe să fie pasionată de citit, aşa ca ne-am înarmat' cu cărţi şi cu jucării de plajă. Traian, fiul meu, joacă fotbal, iar cerinţa lui pentru Iepuraş a fost să primească echipamente noi de sport”.

 

Modifică Setările