News

Ce relaţie are astăzi Dan Bittman cu Liliana Ştefan. De ce nu s-a căsătorit artistul niciodată

Ce relaţie are astăzi Dan Bittman cu Liliana Ştefan. De ce nu s-a căsătorit artistul niciodată

A cântat întotdeauna despre dragoste, a şi trăit-o intens, dar nu a ajuns niciodată în faţa altarului. Pentru asta, Dan Bittman are şi câteva explicaţii.

”Nu m-am căsătorit niciodată, pentru că nu m-a vrut nimeni. Cine să vrea aşa ceva? Nici n-a fost nevoie să le întreb. Toate m-au stors de energie, până la ultima picătură. Căsnicia e o instituţie, să fim serioşi. Trebuie să stai, e cu declaraţii, te complici”, a spus Bittman într-o emisiune TV.

Artistul trăieşte şi acum cu regretul că unele relaţii au ajuns mult prea repede la final.  „Toate mi-au găsit defectele, pentru că nici eu nu am făcut vreun efort să se ascund. Adică mai bine negociam şi spuneam: „Uite, dragostea mea, eu îmi fac singur cafeaua dimineaţă, nu are rost să te împiedici tu prin bucătărie”. Mai nou gătesc. Toate vor să mă ia de bărbat pentru că gătesc, fac curat, spăl. E o ordine încât toate zic că mă vor”.

Bittman s-a despărţit de Liliana Ştefan în urmă cu patru ani. Astăzi între cei doi nu mai e loc nici de cuvinte. Bittman regretă însă situaţia.

I-am explicat că de dragul copiilor am putea să reuşim să ne înţelegem mai bine. Din păcate nu reuşim în momentul acesta”, a declarat solistul la Antena Stars..

„La noi nu s-a pus problema de inel. Am avut o discuţie de la început. De-a lungul vremii au fost întrebări din partea mea, dar Liliana nu şi-a dorit căsnicia pentru că nu credea că acolo este secretul. Ne-am permis luxul, astfel, de a ne despărţi. Şi primul copil când a apărut, a apărut că aşa am vrut. Niciodată nu am făcut ceva neplanificat. Ea mereu a spus că important este ce se întâmplă în interiorul casei”, a completat artistul.

 

Modifică Setările