News

Ce relaţie mai e între Lady Gaga şi Taylor Kinney?

Ce relaţie mai e între Lady Gaga şi Taylor Kinney?

La despărţire au emis un comunicat de presă care lăsa loc de interpretări. Iar acum, la câteva luni distanţă de la acea separare, Gaga a postat o fotografie pe o reţea de socializare în care apare fostul ei logodnic, actorul Taylor Kinney, alături de mama ei. Păi, ce să mai înţelegem noi? Fostul ei logodnic, alături de mama ei În primul rând, că ei nu-s ca celelalte vedete. Asta o spune Gaga, nu noi. Cei doi au reuşit să păstreze o relaţie de prietenie, chiar dacă povestea de iubire dintre ei a ajuns la sfârşit.

Aşa se explică fotografia recentă postată de artistă pe contul ei de Instagram. Din prietenie, Taylor s-a prezentat la un eveniment caritabil organizat de Gaga, pentru a o susţine pe ea şi cauza ei umanitară.

De fapt, Gaga nici nu era în clădirea respectivă şi nici măcar în New York, unde avea loc evenimentul. Chipurile, Taylor se afla prin oraş şi a auzit de evenimentul fundaţiei patronate de Gaga, aşa că a decis să se prezinte pentru a da o mână de ajutor. Fotografia a fost surprinsă de altcineva şi i-a fost trimisă artistei, care la momentul acela se afla prin Europa.

LONDON, ENGLAND - DECEMBER 06:  Prince Charles, Prince of Wales and Camilla, Duchess of Cornwall greet Robbie Williams and Lady Gaga during the Royal Variety Performance at Eventim Apollo on December 6, 2016 in London, England.  (Photo by Niklas Halle'n- WPA Pool/Getty Images)
Lady Gaga se afla în Londra, unde l-a întâlnit pe Prinţul Charles

Vizibil mişcată de efortul fostului ei iubit, Gaga a postat-o pe contul ei de Instagram. Mda, ce să mai spunem?

foto: Instagram