Royals

Ce roluri importante vor avea prinţesa Charlotte şi prinţul George la nunta regală. Reprezentanţii de la Kensington au făcut marele anunţ!

Ce roluri importante vor avea prinţesa Charlotte şi prinţul George la nunta regală. Reprezentanţii de la Kensington au făcut marele anunţ!

Mai sunt doar trei zile până la nunta prinţului Harry cu Meghan Markle, iar în ciuda scandalului în care este implicat tatăl lui Meghan şi a faptului că nu va mai participa la nuntă şi nu o va conduce pe fiica lui la altar, aflăm şi ce roluri au primit prinţul George şi prinţesa Charlotte în ziua cea mare.

Dacă la nunta Pippei Middleton micuţii au fost în centrul atenţiei, în calitate de băiatul care aduce inelele - prinţul George şi flower girl, prinţesa Charlotte, însărcinată cu presăratul florilor în faţa miresei, iată că la nunta unchiului lor vor avea roluri la fel de importante.

Copiii lui William şi ai lui Kate Middleton, George şi Charlotte, vor fi Page Boy ( însărcinat cu aducerea verighetelor) şi respectiv domnişoară de onoare. Reprezentanţii de la Palatul Kensington au făcut marele anunţ cu doar 3 zile înainte de eveniment. Se pare că nu sunt singurii care îi vor ajuta pe Harry şi pe Meghan Markle, dar vor fi cei mai importanţi. Cuplul a ales şase domnişoare de onoare şi 4 băieţei în rolul de page boys. Dintre domnişoarele de onoare fac parte şi fina lui Harry, Florence van Cutsem (3), finele lui Meghan, Rylan Litt (7) şi Remi Litt (6), Ivy Mulroney (4) - fiica prezentatorului Ben Mulroney şi o altă fină a prinţului Harry, Zalie Warren (2).

Iar în trupa de prichindei din care face parte prinţul George mai sunt alţi 3 copii - finul lui Harry, Jasper Dyer( 6) şi gemenii Brian şi John Mulroney. Încă nu ştim ce haine vor purta micuţii în ziua cea mare.

Foto: Arhiva OK!

Modifică Setările