News

Ce s-a ales azi de cele trei femei fatale din serialul "Twin Peaks"?

Ce s-a ales azi de cele trei femei fatale din serialul "Twin Peaks"? camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Între 1990 şi 1991, acest serial devenea unul dintre cele mai urmărite ale acelei perioade, când televiziunea era pe cai mari.

Este vorba despre serialul poliţist ştiinţifico-fantastic "Twin Peaks", care a dat lumii câteva vedete, din distribuţia atât de bogată a peliculei. Spunem câteva vedete pentru că se putea şi mai bine, având în vedere frumoasele personaje care au apărut în acest serial celebru.

Dacă ar fi să ne raportăm la distribuţia de gen feminin, este faimos acest poster care le conţine pe trei dintre cele mai sexy actriţe care au jucat în Twin Peaks: Lara Flynn Boyle (Donna), Sherylin Fenn (Audrey) şi Mädchen Amick (Shelly).

Toate trei femei fatale, cu o frumuseţe aparte, dar care au abordat trecerea anilor în mod cu totul diferit. 

Lara Flynn Boyle, ajunsă la 49 de ani, n-a acceptat procesul de îmbătrânire şi a încercat să se opună în toate felurile, apelând la numeroase proceduri chirurgicale care i-au distrus, pur şi simplu, faţa.

Cazul ei este deja celebru, aceasta fiind mutilată, pur şi simplu, de operaţiile estetice. Din fericire, soţul ei, Donald Ray Thomas, îi stă încă aproape. 

Mädchen Amick are 48 de ani şi o căsnicie de lungă durată alături de David Alexis, cu care este măritată din 1992 şi căruia i-a dăruit doi copii.

În vârstă de 54 de ani, Sherylin Fenn încă aminteşte de femeia superbă de odinioară. Aceasta are o relaţie din 2006 cu fostul actor Dylan Stewart şi este mama a doi copii, unul provenind din primul ei mariaj. 

Foto: profimedia

Modifică Setările