News

Ce s-a ales de Ambra, acea Britney Spears a italienilor, de care erau îndrăgostiţi chiar şi românii?

Ce s-a ales de Ambra, acea Britney Spears a italienilor, de care erau îndrăgostiţi chiar şi românii? camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Pentru italieni, ea a fost un fel de Britney Spears, în anii 90.

Frumoasă, talentată, cool şi prezentatoare a unuia dintre cele mai de succes show-uri ale acelor timpuri, Non è la RAI, difuzată între 1991 şi 1995. Este vorba despre simpatica Ambra Angiolini, pe care am ajus s-o îndrăgim şi noi după Revoluţie, când am descoperit magia televiziunii prin cablu.

Emisiunea pentru adolescenţi prezentată de Ambra era un fel de Şcoala Vedetelor de la noi, mult mai bine pusă la punct din punct de vedere al studioului, decorurilor şi scenariului. 

Ambra a profitat de popularitatea adusă de show şi şi-a făcut un nume în lumea muzicii, imediat după ce emisiunea s-a încheiat. Astăzi, o găsim pe frumoasa brunetă la vârsta de 43 de ani şi cu o carieră serioasă de actriţă, câştigând numeroase trofee în filmele în care a jucat, peste ani.

În 2004, Ambra a început o relaţie cu cântăreţul Francesco Renga (foto jos), căruia i-a dăruit doi copii, pe Jolanda şi Leonardo.

Din păcate, după 11 ani de iubire, în 2015, cei doi s-au despărţit, actriţa italiană având în prezent o relaţie cu fostul fotbalist şi actualmente antrenor al echipei Juventus, Massimiliano Allegri. Umblă vorba că cei doi nu doar că s-au logodit, ci s-au şi căsătorit în mare secret.

Altfel, judecând după pozele postate pe contul de Instagram al vedetei, observăm că timpul a fost generos cu Ambra, italianca arătând superb şi mult mai tânără decât vârsta ei din buletin. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ambra Angiolini (@ambraofficial) on