News

Ce s-a ales de casa lui Răzvan Ciobanu incendiată de cămătari? Iată cum arată acum vila din Vâlcea

Ce s-a ales de casa lui Răzvan Ciobanu incendiată de cămătari? Iată cum arată acum vila din Vâlcea camera-retro icon Vezi galeria 16 poze

La doar câteva zile după ce Răzvan Ciobanu a murit într-un cumplit accident rutier, în presă apăreau informaţii incredibile din trecutul designerului: obişnuia să se împrumute şi să nu mai returneze banii, iar din această cauză casa lui din Vâlcea a fost incendiată de cămătari.

„Dacă am datorii? Da, sigur! Îmi doresc ziua în care să pot spune că nu mai am. Răzvan Ciobanu nu este omul care se dă bogat, sunt omul căruia îi plac obiectele scumpe şi pe care le doreşte pentru el, nu pentru a demonstra nimic nimănui“, afirma Răzvan Ciobanu cu doar câteva săptămâni înainte de a muri. Însă, casa lui din Vâlcea a fost incendiată în 2011, la un an după ce designerul începuse să aibă mari probleme cu banii.

„Răzvan Ciobanu avea în continuare datorii, chiar dacă la un moment dat a ajuns să spună că a terminat cu ele. Obişnuia să împrumute şi să nu mai returneze, acesta era modul în care putea să-şi satisfacă toate capriciile extravagante“, a spus un apropiat al lui Răzvan Ciobanu pentru WOWbiz.

Chiar dacă în anul 2011 a fost incendiată aproape în totalitate, vila, care poartă denumirea de Pensiunea Ciobănelu, a fost refăcută complet, iar părinţii designerului primesc şi astăzi oaspeţi în locaţia care are 23 de camere şi apartamente, foişoare, terase, terasa ponton de 150 mp, parcare, grătare, loc de joacă pentru copii, loc de agrement şi restaurant cu bucătărie tradiţională. Potrivit site-ului pensiunii, preţul unei camere este cuprins între 130 şi 250 de lei.

„Este o zona superbă, plină de verdeaţă, în care ai posibilitatea să desfăşori o mulţime de activităţi. Gazda, d-na Elena, o doamnă de exceptie. Foişor, cu mese şi băncuţe din lemn, foarte plăcut, un loc excelent pentru luat masa, pentru a savura o cafea. Camere foarte curate, mobilier nou, pat comod şi odihnitor“, a povestit, pentru Cancan, o persoană care a fost cazat în trecut în pensiunea pe care o administrează părinţii lui Răzvan Ciobanu şi care a fost incendiată în urmă cu 8 ani.

Mai multe fotografii pot fi văzute în GALERIA FOTO

Modifică Setările