Vedete

Ce s-a consumat la masa lui Răzvan Ciobanu de la Sunwaves? Notă de plată de peste 12.000 de lei şi 125 de ape băute

Ce s-a consumat la masa lui Răzvan Ciobanu de la Sunwaves? Notă de plată de peste 12.000 de lei şi 125 de ape băute

Moartea tragică a lui Răzvan Ciobanu, survenită în urma unui accident rutier şocant ce a avut loc în a doua zi de Paşte, are numeroase ecouri şi a ridicat multe semene de întrebare care îşi găsesc răspuns cu fiecare zi care trece.

Înainte de a muri, Răzvan Ciobanu a petrecut alături de mai mulţi prieteni în staţiunea Mamaia, iar din rezultatele necropsiei a reieşit că designerul consumase mai multe tipuri de droguri, printre care cocaină şi amfetamină. Însă, nici urmă de alcool în corpul acestuia!

Dan Capatos a afirmat, în direct în emisiunea lui, că Răzvan Ciobanu nu consuma alcool de obicei, astfel că este normal ca în organism să nu se găsească aşa ceva. Însă, tot prezentatorul de la Antena 1 a dezvăluit şi ce se afla pe nota de plată de la masa lui Răzvan Ciobanu de la Sunwaves.

Potrivit lui Dan Capatos, care a citit în direct ce se regăsea pe bonul fiscal, Răzvan Ciobanu şi amicii lui au consumat 4 sticle de Jagermeister, 36 de Red Bull, 27 Coca Coca, 100 sticle de apă Vittel, 17 sucuri naturale, 3 sticle de vodkă Belvedere, 25 sticle de apă Perrier, 5 beri Heineken, 1 pachet de ţigări şi 2 cocktailuri. Toată nota de plată a costat 12.369 de lei!

Modifică Setările