Gossip

Ce s-a întâmplat cu actorii din 50 Shades of Grey

Ce s-a întâmplat cu actorii din 50 Shades of Grey

Jamie Dornan

„50 Shades of Grey″, un film erotic ce a devenit un fenomen global, a provocat o isterie cum nu s-a mai văzut de mult timp în Cetatea Filmului. Jamie Dornan şi Dakota Johnson au fost cei doi protagonişti. Iată ce s-a întâmplat cu actorii din 50 Shades of Grey: Jamie Dornan nu va mai juca în următoarele părţi ale filmului - ce s-a întâmplat cu actorii din 50 Shades of Grey "Fifty Shades of Grey" este considerat "cel mai provocator film al ultimului deceniu" de presa din Statele Unite ale Americii. Pelicula a doborât atât nivelul încasărilor cât şi cel al criticilor. Ecranizarea filmului regizat de Sam Taylor-Johnson îi aduce în rolurile principale pe americanca Dakota Johnson şi irlandezul Jamie Dornan, cunoscut din serialul The Fall. Cei doi se află la primele lor roluri populare. Dar oare ce s-a întâmplat cu actorii din 50 Shades of Grey. Jamie Dornan Actorul irlandez Jamie Dornan, care a interpretat rolul Christian Grey, nu va mai juca în cele două părţi ale filmului "Fifty Shades of Grey", pentru că soţia sa, nu vrea ca el să mai filmeze alte scene cu conţinut sexual explicit. Jamie şi Amelia Warner au devenit soţ şi soţie în 2013 şi sunt părinţii unei fetiţe, Dulcie, care are aproape doi ani.

Această decizie nu este deloc surprinzătoare. Actorul nord-irlandez Jamie Dornan a folosit o dublură şi  pentru a filma o parte dintre scenele nud din drama erotică „50 Shades of Grey“, unde a interpretat rolul omului de afaceri Christian Grey. Acesta a fost înlocuit de actorul şi modelul canadian Peter James Gray.

Ce s-a întâmplat cu actorii din 50 Shades of Grey – Dakota şi-a schimbat look-ul

Directorul de imagine al filmului „50 Shades of Grey“ a afirmat că şi Dakota Jonson, interpreta personajului feminin principal, Anastasia Steele, a folosit o dublură pentru a filma scene în care se angaja în diverse jocuri erotice.

Ce s-a întâmplat cu actorii din 50 Shades of Grey
Dakota Johnson

Dacă vă mai întrebaţi ce s-a întâmplat cu actorii din 50 Shades of Grey, în ceea ce o priveşte pe Dakota ea a simţit nevoia unei vacanţe alături de familie şi a unei schimbări majore de look după ce a încheiat turneul de promovare al filmului. Ea a renunţat la părul lung în favoarea unei tunsori bob. Cel mai probabil, actriţa va reveni la vechea coafură la timp pentru a începe filmările la Fifty Shades Darker, al doilea film din serie, asta dacă ea va rămâne în proiect.

Pentru primul film Fifty Shades of Grey, atât Jamie Dornan, cât şi  Dakota Johnson au fost recompensaţi cu câte 250.000 de dolari fiecare. Fifty Shades of Grey a trecut de pragul de 500 de milioane de dolari la nivel mondial, iar succesul este uriaş, ţinând cont că bugetul total pentru această peliculă a fost de doar 40 de milioane de dolari.