News

Ce s-a întâmplat cu Cameron Diaz? Arăta atât de SEXY la plajă, iar acum de-abia mai încape în costumul de baie!

Ce s-a întâmplat cu Cameron Diaz? Arăta atât de SEXY la plajă, iar acum de-abia mai încape în costumul de baie!

Fosta actriţă de 1,74m a fost toată viaţa ei filiformă şi perfect proporţionată! Însă, de când a lăsat Hollywood-ul pentru a fi casnică, vedeta acumulează, pe an ce trece, tot mai multe kilograme.

Cu numai un deceniu în urmă, Cameron Diaz era cel mai bine plătită actriţă de la Hollywood. În numai 12 luni câştigase nu mai puţin de 50 de milioane de dolari, în 2008, şi succesul ei prevestea o carieră de top îndelungată. Din păcate, diva a jucat în ultimul ei film în 2014, iar pelicula Annie a încheiat cele două decenii petrecute de frumoasa blondină în Cetatea Filmului, de la debutul ei fulminant cu filmul The Mask.

Cameron, în vremurile ei bune...

OK, a lăsat actoria şi pe ce şi-a consumat, de atunci, timpul şi energia? Coincidenţa a făcut ca cea care nu vedea cu ochi buni mariajul să se căsătorească val-vârstej cu chitaristul trupei Good Charlotte, Benji Madden. Cameron şi Benji au devenit un cuplu în 2014, iar, pe 5 ianuarie 2015, erau deja soţie şi soţ!  

ATUNCI & ACUM

Salma Blair, o bună prietenă de-ale fostei actriţe, ne-a spus, de mai multe ori, că Diaz este mai fericită ca niciodată în viaţa ei de familie, petrecută departe de Hollywood. Iar împlinirea supremă a divei ar fi maternitatea probabil! Fanii actriţei au şi suspectat încercarea cuplului de a deveni părinţi, având în vedere faptul că vedeta a tot luat în greutate în ultimii ani. Tratamentele hormonale, venite la pachet cu fertilizările in vitro, şi-ar fi lăsat amprenta asupra siluetei lui Cameron.

Nu ştim exact ce anume a cauzat rotunjirea taliei vedetei, însă este vizibil cu ochiul liber că fosta actriţă de aproape 47 de ani (îi va împlini pe 30 august) a luat câteva kilograme în plus.

Casnică şi dolofană