News

Ce s-a întâmplat cu chipul lui Nicole Kidman? Ultima apariţie în public e îngrijorătoare!

Ce s-a întâmplat cu chipul lui Nicole Kidman? Ultima apariţie în public e îngrijorătoare!

LONDON, ENGLAND - OCTOBER 12: Actress Nicole Kidman attends the Headline Gala Screening & UK Premiere of "Killing of a Sacred Deer" during the 61st BFI London Film Festival on October 12, 2017 in London, England. (Photo by John Phillips/Getty Images for BFI)

N-a recunoscut nicicând că a apelat la operaţii estetice, însă evoluţia ei cameleonică de-a lungul anilor e mai mult decât explicită în acest sens. Cea mai recentă apariţie a actriţei ridică din nou suspiciuni cum că actriţa a apelat, recent, la operaţii estetice. Şi-a păstrat silueta de la 20+ ani Joi, Nicole Kidman a fost una dintre prezenţele VIP de la BFI London Film Festival, acolo unde pelicula sa, ”The Killing of a Sacred Deer”, şi-a avut premiera. Şi chiar dacă apariţia ei a fost cu adevărat spectaculoasă, actriţa purtând o rochie Prada sclipitoare, care i-a pus în evidenţă silueta silfidă, chipul ei a fost cel care a atras atenţia tuturor. Alături de co-starul Colin Farrell

Nu putem, aşadar, să nu ne întrebăm dacă nu cumva actriţa de 50 de ani a călcat din nou pragul cabinetului doctorului plastician. Nu de alta, dar în unele fotografii de la acest eveniment poate fi confundată foarte uşor cu statuia ei de ceară din Muzeul Figurilor de Ceară, căci n-are niciun fel de expresivitate sau rid. Iar în altele e, pur şi simplu, foarte diferită de cea de acum câţiva ani. De altfel, dacă e să facem o cronologie a apariţiilor ei din ultimii zece ani, nicio fotografie nu seamănă cu cealaltă, şi nu pentru că ar fi îmbătrânit, ci pentru că aspectul ei fizic e foarte schimbat din cauza operaţiilor estetice.

Unele dintre înfăţişările ei din ultimii 10 ani

Voi ce spuneţi? Cum arată în prezent Nicole Kidman?

Modifică Setările