News

Ce s-a întâmplat cu cuplul Maria & Cosmin de la ”Insula Iubirii”? Ea îl ceruse în căsătorie

Ce s-a întâmplat cu cuplul Maria & Cosmin de la ”Insula Iubirii”? Ea îl ceruse în căsătorie camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Ea actriţă, el marinar! Maria şi Cosmin aveau o relaţie de şase ani când au ajuns pe ”Insula Tentaţiei”, pentru a-şi testa iubirea. N-au rezistat până la finalul emisiunii, căci au decis să plece acasă mai devreme şi să-şi protejeze cuplul.

Ba mai mult, la plecare, sătulă să aştepte cererea în căsătorie, dar şi temătoare pentru viitorul relaţiei ei, Maria a făcut pasul cel mare şi şi-a cerut în căsătorie iubitul. Asta şi pentru că visul ei era să fie căsătorită până la 30 de ani.

Ei bine, culmea e că, odată ajunşi acasă, în Galaţi, Maria şi Cosmin nu au concretizat cererea în căsătorie. Cei doi nu sunt căsătoriţi nici astăzi, cu toate că încă formează un cuplu.

Vorbind despre cele învăţate în Thailanda, Maria declara că şi-a schimbat comportamentul răutăcios vizavi de iubitul ei şi că a învăţat să fie alfel: „A fost o experienţă extraordinar de frumoasă. Eu nu o să mai fiu ce eram… M-a speriat gândul că-l pierd şi mi-am dat seama că trebuie să fac o schimbare în comportamentul meu. Încerc să mă controlez şi învăţ în fiecare zi să mă controlez. Chiar fac eforturi. Am înţeles că nu trebuie să te căsătoreşti neapărat înainte de 30 de ani”.

Modifică Setările