News

“Ce s-a întâmplat cu faţa ta?” Victoria Beckham, taxată de fani pentru faptul că a exagerat cu fillerele

“Ce s-a întâmplat cu faţa ta?” Victoria Beckham, taxată de fani pentru faptul că a exagerat cu fillerele camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Victoria Beckham a vrut să fie o apariţie glamouroasă în emisiunea Good Morning America de ieri, acolo unde şi-a promovat un nou produs de beauty.

Cu toate acestea, mulţi dintre cei care au văzut emisiunea n-au putut trece peste înfăţişarea schimbată a soţiei lui David Beckham. “Ce s-a întâmplat cu faţa ta?” sau “Te rog, renunţă la fillere” au fost unele dintre comentariile internauţilor, după ce au urmărit-o pe Victoria şi au observat că aceasta a afişat nişte buze mai injectate decât de obicei.

Un alt fan a observat că vedeta reuşeşte să-şi mişte doar pleoapele şi buzele atunci când vorbeşte şi că nimic nu mai pare natural la chipul ei. În vârstă de 47 de ani, fosta Spice Girls a fost criticată de cei care au urmărit show-ul pentru faptul că arată ca şi cum ar fi din plastic.

Pentru apariţia ei, Victoria a ales o ţinută foarte tonică, din colecţia ei, cu o bluză roşie şi pantaloni evazaţi, galben-muştar, care i-au scos în evidenţă silueta încă subţire.

Foto: profimedia

Comentarii

Modifică Setările