News

Ce s-a întâmplat cu frumuşelul de la Hollywood? Keanu Reeves, într-o stare fizică deplorabilă

Ce s-a întâmplat cu frumuşelul de la Hollywood? Keanu Reeves, într-o stare fizică deplorabilă camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

The Matrix,  John Wick, Bill & Ted's Excellent Adventures şi alte filme de succes ne amintesc de rolurile sexy pe care celebrul actor le-a avut de-a lungul carierei sale. Totuşi, cele mai recente fotografii surprinse cu Keanu Reeves ne fac să ne unde a dispărut frumuşelul de la Hollywood.

Duce o viaţă discretă, departe de glamour-ul de la Hollywood! Singurele dăţi în care îl vedem pe covorul roşu sunt premierele filmelor sale, tot mai puţine în ultimii ani. Zilele trecute, însă, paparazzi au reuşit să surprindă cadre inedite cu actorul de 54 de ani, care odinioară era văzut ca cel mai sexy actor din Cetatea Filmului.

Din păcate, imaginea lui din prezent este total diferită faţă de cea pe care o avea în perioada de glorie. Cu păr lung, o barbă stufoasă şi un aspect per total neîngrijit, Keanu Reeves nu mai aduce deloc cu actorul care fura inimile tuturor doamnelor şi domnişoarelor.

 

Modifică Setările