News

Ce s-a întâmplat cu iubitul Oliviei Newton-John, dispărut în mod misterios, şi cum şi-a refăcut viaţa vedeta după această tragedie?

Ce s-a întâmplat cu iubitul Oliviei Newton-John, dispărut în mod misterios, şi cum şi-a refăcut viaţa vedeta după această tragedie? camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Actriţa de 73 de ani a fost greu încercată de viaţă - şi deşi cea mai grea luptă dusă de ea este cea cu cancerul, nici în plan sentimental nu a avut parte de linişte

Povestea dispariţiei iubitului actriţei rămâne unul dintre misterele de la Hollywood. În 2005, Olivia Newton-John poza fericită alături de iubitul ei, cameramanul Patrick McDermott, fără să ştie că acela avea să fie ultimul lor an împreună. Formau un cuplu de nouă ani. Dar în acelaşi 2005, Patrick, care lucra în industria de film de la Hollywood, a dispărut fără urmă după ce a plecat în puterea nopţii la pescuit în largul coastei californiene. Pescar împătimit, Patrick s-a urcat pe 5 iunie la bordul vasului Freedom din portul San Pedro spre insula San Clemente, aflată la aproximativ 90 km distanţă. Pe vas se mai aflau 22 de persoane - iar Freedom a fost ulterior returnat proprietarului fără a se semnaliza lipsa vreunei persoane. Alarma dispariţiei lui Patrick a fost dată de fosta lui soţie, abia după 10 zile, pentru că Patrick nu dăduse niciun semn pentru a-şi vizita fiul de 13 ani, Chance, aşa cum era programat. În urma investigaţiilor, s-a concluzionat că Patrick căzuse peste bord şi se înecase - pe vas fiind găsite bagajul lui, portofelul şi un set de chei. Maşina lui rămăsese parcată în portul San Pedro. "A dispărut pe mare şi nimeni nu ştie ce s-a întâmplat. E uman să-ţi pui întrebări, dar trebuie să accepţi şi să laşi lucrurile în trecut", a declarat Olivia Newton-John în 2016. Deşi s-au ridicat întrebări şi despre faptul că, timp de zece zile, actriţa nu a raportat lipsa lui... La fel cum rămâne un mister faptul că nimeni de pe vas nu a văzut nimic. Mai mult, câţiva dintre prietenii lui pescari le-au jurat investigatorilor că l-au văzut pe Patrick la debarcarea în portul San Pedro, susţinând că revenise teafăr şi nevătămat. S-a speculat că  îşi înscenase moartea din cauza unor datorii uriaşe - iar în anii ce au urmat s-a scris că ar fi fost zărit în Mexic. 

Cert este că Olivia Newton-John a luptat din greu să se distanţeze de acest incident. Şi a reuşit mai mult de-atât. La un an de la dispariţia lui Patrick, s-a îndrăgostit. Avea deja 59 de ani şi nu se mai aştepta să se întâmple asta. "Mai ieşisem la câteva date-uri, dar nu mă mai gândeam la asta", s-a confesat Olivia despre întâlnirea cu actualul ei soţ, John Easterling (foto sus). "Ne-am cunoscut la un eveniment despre protecţia mediului", îşi aminteşte actriţa. Dar apropierea s-a produs tot printr-un incident nefericit - John a avut un accident cu maşina, iar după ieşirea din spital a stat în casa de oaspeţi a Oliviei pentru a se reface. "Abia mă puteam mişca, aşa că m-am refugiat pe canapeaua Oliviei", glumeşte John, care mai spune că la acel moment nu ascultase niciun cântec de-ale ei şi nici măcar nu văzuse filmul Grease. John a ajutat-o să depăşească durerea pierderii lui Patrick, iar în 2008 cei doi s-au căsătorit.
Foto: Profimedia

 

Comentarii

Modifică Setările