News

Ce s-a întâmplat cu Lucy Ewing din serialul Dallas? Vezi cum arată fiica ei!

Ce s-a întâmplat cu Lucy Ewing din serialul Dallas? Vezi cum arată fiica ei!

Cine s-a uitat la serialul Dallas, sigur o ştie. Vorbim de actriţa care a jucat-o din anul 1978 pe năbădăioasa Lucy Ewing din celebra familie de petrolişti texani, pe numele ei Charlene Tilton. Charlene, în tinereţe Sex-simbol al anilor 80 Miniona şi voluptuoasa actriţă de altădată a ajuns la vârsta de 59 de ani, fiind fotografiată luna trecută în casa ei din Nashville, Tennessee. Ei bine, blondina care debuta la doar 17 ani în serialul care i-a adus faima este de nerecunoscut, căci vârsta, în cazul ei, chiar şi-a spus cuvântul. Charlene Tilton acum Actriţa are 59 de ani E drept că actriţa a fost fotografiată într-un moment în care nu era aranjată şi machiată, însă nu se poate spune că blondina a îmbătrânit frumos.

N-a ajutat nici faptul că viaţa amoroasă a lui Charlene n-a fost una foarte aranjată. Vedeta s-a căsătorit în 1982 cu artistul country Johnny Lee, de care a divorţat după doar doi ani. Acesta este tatăl singurului ei copil, o fată, Cherish, în vârstă de 35 de ani, la rândul ei cântăreaţă de muzică country.

Nici al doilea mariaj al actriţei, cu cântăreţul scoţian Domenick Allen, nu a fost foarte îndelungat, sfârşindu-se după şapte ani. Ar fi urmat şi o a treia căsnicie, cu editorul de montaj Cheddy Hart, cu care a început o relaţie în 2001. Acesta a murit, însă, de inimă, la vârsta de 54 de ani, pe când era logodit cu Charlene, în anul 2009.

Cherish Lee, fiica lui Charlene, în ziua nunţii

Ca o curiozitate, fiica lui Charlene, Cherish, s-a căsătorit în 2014 cu logodnicul ei, Matt Dunn, chiar la ferma Southfork, acolo unde s-a filmat celebrul serial Dallas.

Modifică Setările