News

Ce s-a întâmplat la nunta lui Tom Cruise? Mirele a aşteptat-o pe Katie Holmes 20 de minute la altar, iar fiica lor, Suri, lăsată să plângă pe jos în baie

Ce s-a întâmplat la nunta lui Tom Cruise? Mirele a aşteptat-o pe Katie Holmes 20 de minute la altar, iar fiica lor, Suri, lăsată să plângă pe jos în baie camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Leah Remini a dezvăluit multe secrete despre „fiul” preferat al scientologilor şi, tocmai când credeam că le-am aflat pe toate, am mai descoperit câteva lucruri uimitoare, necunoscute până acum, despre nunta din 2006 dintre superstarul hollywoodian Tom Cruise şi aleasa lui, Katie Holmes.


În 2006, Leah era încă membră a sectei religioase din care face parte Tom Cruise şi, drept urmare, a fost invitată la nunta acestuia din Italia. Însă nu oricum, ci doar dacă îndeplinea o condiţie – să o aducă şi pe Jennifer Lopez împreună că soţul ei de-atunci, Marc Anthony.


Conform ET Online, Remini susţine că Holmes i-a spus că ea şi Tom nu-i cunoşteau pe soţii Lopez-Anthony prea bine, dar îşi doreau să se apropie cumva de ei. Nicio problemă în chestia asta!


Chiar dacă Cruise şi-ar fi dorit să o coopteze pe Jennifer în secta scientologică cu această ocazie – mai ales că ea avea deja un membru apropiat al familiei care era membru – tot nu era nimic aiurea. Ceea ce a continuat Remini să povestească, în cartea sa "Troublemaker: Surviving Hollywood and Scientology", ne-a luat complet prin surprindere.  

Modifică Setările