News

De ce s-au despărţit Richard Gere şi Padma Lakshmi?

de admin

De ce s-au despărţit Richard Gere şi Padma Lakshmi?

Conform ultimelor speculaţii, şase luni de relaţie au fost de ajuns pentru marele actor de 65 de ani, care ar fi căzut de comun acord să o ia şi el, jurata Top Chef de 44 de ani, pe drumuri separate. Cei doi s-au cuplat după ce Richard s-a separat de soţia sa, Carey Lowell, cu care a fost căsătorit 11 ani.

Conform surselor Page Six, starul şi Padma ar fi hotărât că mai bine rămân prieteni doar, din cauza programului lor de muncă încărcat. “Le este mai bine ca amici”, spune una din surse. Cei doi sunt foarte privaţi când vine vorba de viaţa lor personală, dovadă stand lipsa ştirilor pe seama relaţiei lor. Şi poate de aceea, le-a fost mai uşor să ia decizia, departe de scandal şi speculaţii.

Richard şi Padma s-au cunoscut în aprilie, pe când actorul suferea după despărţirea de soţia sa, cu care are un băiat de 14 ani. Padma a recunoscut recent la un post de televiziune că este singură, dar fără alte completări. Relaţia ei cu marele star este prima, după cea cu Teddy Forstmann, pe care l-a pierdut din cauza cancerului în 2011. Revenind la despărţirea din senin a celor două vedete care promiteau un cuplu stabil, purtătorii lor de cuvânt nu au spus nimic.

FOTO GETTY, WENN

Modifică Setările