News

Ce s-­a întâmplat cu actriţele din Baywatch

Serialul Baywatch a fost unul dintre cele mai mari din anii ’90, fiind difuzat între 1989 şi 1999 şi lansând peste noapte vedete ca Pamela Anderson, David Hasselhoff şi Carmen Electra. Au trecut 26 de ani de la debutul acestei serii cu băieţi şi fete frumoase, în costume de salvamar, care alergau sexy şi agale pe malul mării, salvând oamenii de la înec. Ce s-a ales acum de ei? Să vedem…

Ce s-­a întâmplat cu actriţele din Baywatch

Yasmine Bleeth

Bruneta voluptuoasă cu ochi albaştri a fost una dintre sirenele originale din Baywatch, însă, după terminarea serialului, s-a chinuit să se menţină în atenţia publicului. A revenit doar atunci când a fost arestată pentru posesie de cocaină şi nevoită să se interneze la dezintoxicare. Cum arată acum? Cu multe kilograme în plus.

Ce s-­a întâmplat cu actriţele din Baywatch

Pamela Anderson

Când devii faimoasă pentru sânii expuşi în mod generos în acest serial, nu poţi avea pretenţia ca lumea să te ia în serios la Hollywood. Dar Pam n-a dispărut din showbiz odată cu terminarea serialului, ba am tot auzit de ea şi de relaţiile ei turbulente cu rockeri ca Tommy Lee sau indivizi dubioşi precum Rick Salomon.Cum arată acum? Multă mai sobră, după ce s-a reinventat, adoptând un look retro.

Ce s-­a întâmplat cu actriţele din Baywatch

Carmen Electra

A fost răspunsul sexy la plecarea Pamelei Anderson din serial, însă, la fel ca actriţa blondă, a făcut vâlvă mai mult prin relaţiile ei cu bărbaţi precum baschetbalistul Dennis Rodman decât prin rolurile din filme. În 2012, a încercat să-şi relanseze cariera în muzică, fără mare succes însă.Cum arată acum? Binişor.

Ce s-­a întâmplat cu actriţele din Baywatch

Nicole Eggert

Blondina mică de statură din serialul cu salvamari este, astăzi, departe de silueta care a făcut-o faimoasă când juca alături de Pamela Anderson, problemele ei cu greutatea fiind, de altfel, cele care o menţin în atenţia presei. Acestea, pe lângă cele financiare, căci fosta vedetă de televiziune se luptă azi cu datoriile, fiind nevoită să-şi vândă casa. Cum arată acum? Nu vreţi să ştiţi…

Modifică Setările