Filme

Ce să nu ratezi la TIFF (4): Primele imagini din "Moromeţii 2"!

Ce să nu ratezi la TIFF (4): Primele imagini din "Moromeţii 2"!

TIFF.17 îţi oferă primele imagini din cel mai aşteptat film românesc al anului, „Moromeţii 2”, cu Horaţiu Mălăele în rolul lui Ilie Moromete

Dacă ţi-a plăcut Victor Rebengiuc în acest rol din prima parte a filmului Moromeţii, atunci ştii ce provocare a reprezentat pentru Horaţiu Mălăele acest rol, în care a trebuit să ducă mai departe moştenirea lui Rebengiuc şi sigur eşti curios să vezi rezultatul. Vineri, 1 iunie, vei avea această ocazie la Cluj, la „Chef ca-n Teleorman”, o seara specială care aduce la TIFF.17 (festivalul ce începe chiar sâmbăta aceasta!) primele imagini din cel mai aşteptat film românesc al anului, „Moromeţii 2”. Exclusivitatea imaginilor este completată de prezenţa lui Horaţiu Mălăele, cel care, după 30 de ani, reia pe marele ecran rolul lui Ilie Moromete sub bagheta aceluiaşi regizor, Stere Gulea. Proiecţia este doar momentul de încălzire a ceea ce se anunţă a fi cea mai vibrantă petrecere din festival.

Restul serii aparţine tarafului Marian Sandu din Videle şi sătenilor de frunte din satul Talpa, locul în care s-a filmat atât filmul original, cât şi continuarea acestuia. În rol de gazde al acestei seri speciale, aceştia nu vin la Cluj cu mâna goală, iar chiar şi asta e suficient să convingă pe oricine că vineri, 1 iunie, locul în care trebuie să fii după ora 21:30 este Form Space.

Modifică Setările