News

Ce salariu ar avea Teo Trandafir la Kanal D. Prezentatoarea a fost acuzată în trecut că ar fi negociat un contract de 4 milioane de euro cu Prima TV

Ce salariu ar avea Teo Trandafir la Kanal D. Prezentatoarea a fost acuzată în trecut că ar fi negociat un contract de 4 milioane de euro cu Prima TV camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Teo Trandafir este una dintre cele mai iubite prezentatoare de televiziune. E pe micul ecran de zeci de ani, face şi acum audienţe uriaşe semn că publicul o urmăreşte şi o iubeşte. Despre veniturile pe care le-a avut şi le are din televiziune chiar ea a povestit!

Are 52 de ani şi e cunoscută de milioane de români! Când spui om de televiziune, când spui prezentator, e imposibil să nu te gândeşti la Teo Trandafir, vedeta care apare pe micul ecran de zeci de ani. Mii de invitaţi a avut, milioane de întrebări a pus, milioane de răspunsuri a primit, dar tot nu se plictiseşte de meseria pe care o are şi pe care o face cu atâta pasiune. 

O bună perioadă de timp, Teo Trandafir a fost angajata Antenei 1, apoi a Pro TV-ului, însă de ani de zile o vedem la Kanal D, în emisiunea de luni până vineri care îi poartă numele - "Teo Show". A trecut prin hopuri, prin mari încercări atât în viaţa profesională, cât şi în cea personală, când a fost operată, chiar la un pas de moarte. Nu s-a lăsat niciodată, a învins şi a apărut din nou în faţa pubicului cu zâmbetul pe buze, cu subiecte care mai de care, cu invitaţi. 

Este un om cu experienţă, un jurnalist dedicat care face audienţă, aşadar veniturile sale sunt pe măsură. Deşi Teo Trandafir a păstrat mereu confidenţialitatea în privinţa salariului său, unii au speculat că ar încasa 20.000 de euro pe lună, scrie bugetul.ro. Ea a spus că suma aceasta nu este reală, este fabuloasă, aşadar ar primi mai puţin pe lună. "Aceste informaţii sunt exagerări complet inutile. Sunt plătită decent".

Într-un interviu, ea a mai precizat: "Au fost mulţi cei care şi-au dat cu părerea despre salariul meu, mult umflat, l-au înmulţit cu 12 luni şi au făcut ei socoteala cât am câştigat eu într-un an.", a declarat pentru libertatea.ro. "Nu au luat în calcul că poate plătesc chirie, că mănânc, am copil, poate trebuie să pun nişte benzină, poate am nişte rate. Nu, oamenii consideră că dacă tu ai o anumită sumă pe lună, odată înmulţită cu 12, iese exact suma pe care o ai într-un an. Greşit! Pentru că, între timp, ai făcut nişte lucruri, poate ai ajutat un prieten, poate ai avut un părinte bolnav".

Teo Trandafir a fost acuzată în trecut că ar fi negociat un contract de 4 milioane de euro cu Prima TV

Zvonurile susţin că salariul lunar al lui Teo Trandafir este de mii de euro, astfel prezentatoarea a decis să vorbească despre acest subiect. Şi-a amintit şi de speculaţiile conform cărora ar fi negociat un contract de 4 milioane de euro cu Prima TV.

"În legătură cu cârcotaşul, el trebuie să aibă o logică. Pe mine Kanal D mă plăteşte cu 5 lei, asta înseamnă că eu trebuie să îi aduc lui Kanal D 500 de lei. Eu trebuie să-mi plătesc postul de televiziune în aşa fel încât să-i dau libertatea şi confortul de a mă plăti pe mine. Câţi bani ar fi trebuit să aduc eu la Prima TV, ca să-mi dea 4 milioane de euro? Prima Tv era un post mititel, nici nu îşi permitea atunci. Să le aduc 40 de milioane? De unde? În patru luni!

Ca un salariu să fie corect, tu trebuie să-ţi serveşti televiziunea suficient de eficient, încât salariul tău să se justifice. Dacă tu vii cu nişte figuri şi cu nişte răşini în cap şi spui că vrei 4 milioane şi tu aduci 200 de mii, înseamnă că eşti psihopat. Nimeni nu e obligat să te plătească pe tine cu cât ceri tu. Du-te în altă parte! Cât am câştigat nu e relevant. Eu între timp am mâncat, am dormit, am pierdut, am jucat pe viaţa vieţii. Am pierdut, s-a întâmplat, am riscat... tot bani se numesc. Că s-au dus pe apa sâmbetei... asta este. Pierzi, câştigi, negustor te numeşti.

Eu bani am făcut şi îi voi putea face în continuare. Nu sunt un foarte bun gestionar al banilor, îmi plac foarte mult casele, cred că am o slăbiciune. Nu sunt atât de bogată cât mi-aş dori să fiu. Dacă ne raportăm la un profesor universitar, da, sunt un om bogat. Dacă ne raportăm la un primar de comună, sunt un om atât de sărac... încât după ce i-am vizitat casa şi mă întorc la mine, am impresia că am intrat în coteţul câinelui.", a povestit Teo Trandafir în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D.

Teo Trandafir a fost acuzată în urmă cu câţiva ani de un "cârcotaş" că şi-a negociat un contract de 4 milioane de euro cu Prima TV pentru un "show cu aceeaşi echipă de producţie, cu aceiaşi manelişti, fără vlagă şi cu o Teo fără forţă pe care o emana acum 10 ani".

Foto: Facebook, Kanal D

Modifică Setările