News

Ce schimbat e astăzi actorul din serialul "În mintea criminalului!". Simon Baker are o poveste de familie impresionantă

Ce schimbat e astăzi actorul din serialul "În mintea criminalului!". Simon Baker are o poveste de familie impresionantă camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Simon Baker este actorul australian care a făcut furori la Hollywood de-a lungul anilor La 51 de ani,  Patrick Jane din serialul „În mintea criminalului” nu şi-a pierdut fizicul impunător, dar are faţa acaparată de riduri.

Actorul este căsătorit cu Rebecca Rigg de 22 de ani. Simon spune că soţia sa este o femeie extraordinară şi că orice bărbat şi-ar dori o viaţă lângă ea”, iar căsătoria cu ea „a fost cea mai bună decizie pe care a luat-o vreodată”.

Cuplul fericit are trei copii, o fată, Stella Breeze, în vârstă de 26 de ani, şi băieţii, Claude Blue, în vârstă de 21 de ani, şi Harry Friday, în vârstă de 18 ani.

Rebecca Rigg este, de asemenea, o actriţă renumită, cunoscută mai ales pentru rolurile sale din filmele Fatty Fin şi Ellie Parker. Ea şi Simon au locuit în Los Angeles din 1996, s-au mutat în Sydney în 2005 şi s-au întors la scurt timp după aceea în SUA.

Deşi locuiesc în mod normal în Los Angeles, Simon şi Rebecca s-au adăpostit în timpul pandemiei, împreună cu familia, la a doua lor casă din Bronte. Perechea a cheltuit 6,5 milioane de dolari pe vila cu trei dormitoare de pe malul mării, în 2015, a raportat la acea vreme The Daily Telegraph.

Simon Baker măturiseşte că el şi soţia sa nu sunt adepţii lucrurilor spontane. „Cred că cel mai important lucru în relaţia noastră este că suntem noi înşine. Cred că asta contează cel mai mult în , nu-i aşa?”

Familia este esenţială pentru cunoscutul actor. Simon Baker are convingerea că cei dragi i-au oferit suportul pentru a reuşi într-o industrie atât de controversată. El îi numeşte pe copiii săi principala sa mândriee şi vorbeşte despre cât de semnificativ este pentru el să-i vadă crescând fericiţi şi cu o perspectivă bună asupra vieţii. “Abordăm lucrurile într-un mod direct”.

Rebecca Rigg şi Simon Baker sunt în relaţii foarte bune cu alte vedete, precum Nicole Kidman şi Naomi Watts. Ei păstrează în mod regulat legătura şi petrec timp împreună.

Simon a regizat în 2018 primul său lungmetraj, Breath.

Filmul se bazează pe romanul cel mai bine vândut al lui Tim Winton, Breath, şi urmăreşte o pereche de surferi tineri în căutarea de emoţii , care se întâlnesc cu fostul surfer profesionist Sando - interpretat de Simon - care îi conduce către noi poveşti pline de nesăbuinţă.

 

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările