News

Ce schimbat e astăzi Mark Sloan, medicul şarmant din serialul "Anatomia lui Grey". Eric Dane s-a transformat total

 Ce schimbat e astăzi Mark Sloan, medicul şarmant din serialul "Anatomia lui Grey". Eric Dane s-a transformat total camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Cine îl poate uita pe Dr. Mark Sloan, medicul şarmant din serialul "Anatomia lui Grey", care îşi afişa pacheţele în timp ce purta doar un prosop şi care te făcea să uiţi unde se termină ficţiunea şi începe realitatea, pentru că Eric Dane se plia perfect cu personajul pe care îl juca.

“Nu am simţit niciodată că Mark Sloan căuta să profite. Cred că îi plăcea să se distreze tot timpul, iar asta însemna să facă sex”, spunea actorul despre cel pe care îl întruchipa. Deşi a dispărut din serial după ce personajul pe care îl interpreta a pierit într-un accident de avion, Eric Dane a rămas în inima fanilor din întreaga lume. 

Ba mai mult, a reuşit să îşi consolideze o carieră de succes la Hollywood, a jucat în filme precum Marley & Me şi Burlesque, dar în spatele camerelor se lupta cu proprii demoni. Chiar dacă au trecut doar câţiva ani de când făcea vâlvă în faimosul serial, Eric Dane e total schimbat astazi. Actorul pare îmbătrânit, doborât de griji şi mai împarte doar câteva dintre trăsături cu bărbatul de altădată, semn că depedenţa de medicamente cu care s-a luptat după un accident sportiv, stresul, dar şi depresia ce avea să îl acapareze au lăsat semne adânci.

Din fericire a reuşit să depăşească această etapă, după ce a fost internat într-o clinică de reabilitare, iar astăzi face mult sport şi nu se abate de la antrenamentele cardio.

Starul a divorţat în 2017, după 14 ani de mariaj, de actriţa Rebecca Gayheart.

Cei doi au fost în 2009 protagoniştii unui scandal sexual, asta după ce un video cu Dane, Gayheart şi o altă femeie a apărut pe Internet. Timp de cinci ani, Dane a ales să nu comenteze asupra acestui subiect. Apoi, în 2014 a venit cu o declaraţie „Am greşit cu toţii. Singurul meu regret este că am târât persoana pe care o iubesc cel mai mult în toate astea’’. În cele din urmă au decis însă să se despartă.

Cei doi au împreună două fetiţe, Billie, în vârstă de 10 ani şi Georgia, în vârstă de 9 ani.

 

 

 

 

Modifică Setările