News

Ce se întâmplă acum cu emisiunea "Acces Direct" prezentată de Mirela Vaida

Ce se întâmplă acum cu emisiunea "Acces Direct" prezentată de Mirela Vaida camera-retro icon Vezi galeria 1 poze

În urmă cu trei săptămâni s-a aflat că patru persoane de la "Acces Direct" au fost infectate cu coronavirus. Filmările nu au mai avut loc, toată echipa a intrat în carantină. Iată ce veste s-a aflat acum despre emisiunea pe care o prezintă Mirela Vaida.

Show-ul prezentat de Mirela Vaida a luat o pauză de doar trei săptămâni, şi va reveni în direct de la ora 17:00, pe 17 august, scrie Pagina de Media. Noul sezon al emisiunii este anunţat de un promo difuzat la postul de televiziune, informaţia fiind confirmată de reprezentanţii Antena 1.

În cele trei săptămâni, show-ul a fost difuzat în continuare, dar nu în direct, au putut fi urmărite mai multe ediţii de tip best-of, precum şi ediţii filmate pentru vacanţa pe care show-ul urma să o ia în luna august. Prezentatoarea emisiunii, în această perioadă, a făcut mai multe teste, toate au ieşit negative, aşa că a plecat într-o vacanţă. Acum se află la Cluj Napoca. 

Mirela Vaida şi cei trei copii ai săi se bucură de soare, chiar şi de plajă, deşi nu este la mare.

 

Emisiunea "Acces Direct" a fost suspendată 3 săptămâni

Pe 28 iulie s-a aflat de situaţia neaşteptată de la "Acces Direct". Patru persoane au fost infectate, iar prezentatoarea îşi face des testul pentru a vedea dacă este infectată sau nu. Echipa a fost în izolare la domiciliu. În acea zi, Mirela Vaida făcea următoarele precizări: "Aseară, târziu, s-a confirmat un alt caz de COVID-19, în rândul echipei noastre. Pentru că interacţionăm zilnic unii cu ceilalţi, atragem automat calitatea de “contacti direct” şi nu vrem să ne punem în pericol pe noi şi pe ceilalţi! Tocmai de aceea s-a luat decizia că de azi să stăm acasă cu toţii, o perioada de timp, ţînând legătură cu DSP-ul şi respectând toate prevederile legale. Eu mă simt foarte bine, deocamdată, fără vreun simptom specific şi sper să rămân aşa! Pentru siguranţă mea şi a familiei, voi repetă testul PCR în mod periodic! Va mulţumim pentru înţelegere şi griji şi abia aştept să ne reîntoarcem în direct, zilnic! Sunt alături de colegii mei aflaţi deja in izolare şi mă rog să treacă repede şi bine peste această perioada! Să aveţi cu toţii linişte şi sănătate!! Doamne ajută!".

Foto: Facebook

Modifică Setările