News

Ce se întâmplă cu Charlie Sheen: de ce a anulat logodna?

de admin

Ce se întâmplă cu Charlie Sheen: de ce a anulat logodna?

Cele mai recente veşti despre star ne-au lăsat cu totul confuzi, dar să spunem că într-un sens pozitiv. Deşi traiectoria personală şi profesională pe care o urmează marele star de 49 de ani este, în mod clar, una sinuoasă şi complicată, pentru că actorul adoră să se bage în bucluc, iată că i-a venit mintea la cap.

Ultima sa escapadă amoroasă a fost o relaţie destul de lungă cu o actriţă de filme pentru adulţi, Brett Rossi, care devenise şi logodnica sa, din februarie. Charlie şi tânăra lui iubită de 25 de ani au anulat logodna, însă, oficial, cu câteva săptămâni înainte de nuntă. De ce? Va suna incredibil, dar adevărat: starul vrea, în sfârşit, să se focuseze pe creşterea şi educaţia celor 5 copii ai săi.

“Scotty şi cu mine am avut un an superb împreună, am călătorit prin lume şi am tăiat multe de pe lista noastră de lucruri de făcut în viaţa asta”, spune starul într-o declaraţie oficială prin purtătorul său de cuvânt, pentru Radar Online. “Ea e o tipă incredibilă, dar am decis de comun acord să ne separăm şi să nu ne petrecem viaţa împreună. Am decis că copiii mei merită atenţia mea mai mult decât o relaţie, momentan. Am o mare afecţiune pentru Scotty şi îi urez toate cele bune”.

Este o veste cu atât mai interesantă cu cât îl ştim pe Charlie, vedeta din serialul “Doi bărbaţi şi jumătate”: drogat, beat, violent, rebel, veşnic încăpăţânat, inteligent şi acid, incoerent pe alocuri şi mereu în centrul atenţiei şi al scandalurilor.

Să amintim de viciile sale dragi, alcoolul şi drogurile, care au dus la agresiuni, interviuri incendiare, certuri pe platourile de filmare şi concedieri ori divergenţe cu colegii săi? Sau, poate, de relaţiile lui cel puţin dubioase cu staruri porno? Poate şi de conflictele neplăcute cu mamele copiilor săi, în funcţie de toanele sale? Vorbim de Broke Mueller, cu care are băieţi gemeni, de care are grijă a doua lui fostă soţie, actriţa Denise RIchards, cu care are două fetiţe.

Dar totul spre bine. Charlie se trezeşte, în sfârşit, la realitate.

Modifică Setările