Case Regale

Ce se întâmplă cu Regina Elisabeta? Mâinile ei sunt pline de vânătăi: „Pare că s-a rănit“ FOTO

Ce se întâmplă cu Regina Elisabeta? Mâinile ei sunt pline de vânătăi: „Pare că s-a rănit“ FOTO camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Regina Elisabeta a avut parte, în ultima zi a lunii februarie, de o vizită oficială din partea Regelui Abdullah şi a Reginei Rania a Iordaniei, însă atenţia internauţilor a fost îndreptată către mâinile Reginei Marii Britanii.

În vârstă de 92 de ani, Regina Elisabeta a zâmbit pe întreaga durată a întâlnirii, iar imaginile realizate de fotografii oficiali fac acum ocolul întregii planete datorită utilizatorilor de Twitter foarte vigilenţi.

„Îmi fac griji. De ce are acea vânătaie pe mâna stângă? Am ratat eu ceva? Chiar şi aşa, Regina arată impecabil, ca de obicei“, „Are 92 de ani. La această vârstă, orice lovitură, fie ea cât de mică, se poate transforma într-o mare vânătaie. Oricum, Regina este fabuloasă, nu?“ şi „Doamne, majestatea sa pare că s-a rănit la mână. Sper că se va recupera rapid“ au fost doar câteva dintre comentariile care au circulat în mediul online şi care fac referire la mâinile cu vânătăi ale Reginei Elisabeta.

Deşi niciun reprezentant al Casei Regale din Marea Britanie nu a comentat pe marginea acestui subiect, în ultimul timp toţi apropiaţii Reginei Elisabeta au afirmat că aceasta se simte bine şi că nu are niciun fel de probleme de sănătate.