TV

Ce se întâmplă cu emisiunile „Hell’s Kitchen“ şi „X-Factor“?

Ce se întâmplă cu emisiunile „Hell’s Kitchen“ şi „X-Factor“?

După ce „Serviciul Român de Comedie“ şi „Dansează printre stele“ au fost scoase din grila Antenei 1, s-a zvonit că postul din Băneasa ar renunţa şi la formatele concurente emisiunilor „MasterChef“ şi „Vocea României“. Iată poziţia Antenei 1.

„Hell’s Kitchen“ şi „X Factor“ au început sezonul în forţă la Antena 1, producătorii considerând că difuzarea lor la concurenţă cu emisiunile postului Pro TV, „MasterChef“ şi, respectiv, „Vocea României“, va „fura“ publicul postului din Pache Protopopescu.

Ei bine, bătălia pentru telespectatori este acerbă şi, totodată, riscantă, din moment ce Antena 1 şi Pro TV emit concomitent show-uri cu aceeaşi tematică.

Audienţele slabe înregistrate i-au determinat pe cei din conducerea Antenei 1 să renunţe deja la două formate considerate de succes, „Serviciul Român de Comedie“ şi „Dansează printre stele“.

Citeşte şi:


„Serviciul Român de Comedie“, scos din grila Antenei 1


Antena 1 renunţă şi la „Dansează printre stele“

Cât despre soarta show-urilor „Hell’s Kitchen“ şi „X Factor“, trustul Intact a ţinut să precizeze că:

„Cel de-al patrulea sezon X-Factor este în plină desfăşurare. Urmează foarte curând faza de bootcamp, faza modifcată complet faţă de ediţiile anterioare, o noutate în ceea ce priveşte show-urile de gen. Tensiunea şi emoţia vor atinge noi praguri în această nouă etapă. Show-ul are în momentul de faţă una dintre cele mai bune formule de juriu, Delia, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică, formulă recunoscută atât prin cifrele de audienţă, cât şi prin feed-back-ul primit din partea telespectatorilor. Echipa de producţie pe care o coordonez a început deja scounting-ul pentru cel de-al cincilea sezon al emisiunii. Căutam în continuare talente extraordinare, oameni care ştiu să cucerească scena şi publicul, pentru că artistul X-factor înseamna mai mult decât voce!“, declară Claudiu Oprea, producător general „X-Factor“.

Cât despre „Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor“, Antena 1 insistă că „show-ul îşi va continua difuzarea, ca şi până acum, în fiecare luni de la ora 20.30, urmând ca marea finală să aibă loc spre finalul lunii decembrie. Mai mult, sâmbătă, 15 noiembrie, încep preselecţiile în ţară pentru cel de-al doilea sezon al show-ului“.

Foto: pagina oficială

Comentarii

Articole asemănătoare

Reacţia PRO TV-ului la criticile aduse Mihaelei Rădulescu

TV

Reacţia PRO TV-ului la criticile aduse Mihaelei Rădulescu

Cum era de aşteptat, postul de televiziune care difuzează concursul „Românii au talent“ a luat poziţie faţă de comentariile făcute la adresa juratei şi a emis un comunicat oficial în care îi justifică acesteia acţiunile.

Antena 1 renunţă şi la „Dansează printre stele“

TV

Antena 1 renunţă şi la „Dansează printre stele“

După ce colegii lor de trust de la „Serviciul Român de Comedie“ au fost anunţaţi deja că emisiunea lor nu se va mai difuza, conducerea Antenei 1 a decis şi sistarea filmărilor pentru concursul de dans prezentat de Horia Brenciu.

Lili Sandu şi Victor Slav prezintă împreună cel mai aşteptat show al momentului

TV

Lili Sandu şi Victor Slav prezintă împreună cel mai aşteptat show al momentului

De când a plecat de la Pro TV, fostul prezentator al rubricii meteo a încercat să-şi găsească un nou proiect televizat, în curtea concurenţei. Iar, după ce a fost desemnat următorul „Burlac“, acum i s-a dat pe mână încă o emisiune.

Horia Vârlan a plecat şi de la Antena 1

TV

Horia Vârlan a plecat şi de la Antena 1

După ce a devenit celebru cu emisiunea „Cireaşa de pe tort de la Prima TV“, simpaticul bucătar-şef a bătut palma cu postul din Băneasa, pentru proiectul “Junior Chef”. Dar, surpriză, a plecat şi de aici. Iată la ce post îl vom vedea în continuare.

TV

Victor Slav e noul Burlac de la Antena 1

De-abia a părăsit trustul Pro TV, că şi-a şi găsit un nou job. Firesc, cu ajutorul prietenului său, Bogdan Vlădău, fostul băiat de la meteo va fi protagonistul următorului sezon al reality-show-ului „Burlacul“.

TV

Victor Slav nu mai e dorit de Pro TV

Încă o vedetă pusă pe liber! După 14 ani de colaborare, prezentatorul rubricii „Meteo“ de la Ştirile Pro TV va fi înlocuit, după ce noii şefi au decis să aducă o figură nouă în platou.

Mihai Petre a trecut în tabăra celor de la Antena 1

TV

Mihai Petre a trecut în tabăra celor de la Antena 1

Deşi mulţi credeau că fostul jurat de la „Dansez pentru tine“ va profita de migraţia vedetelor Pro TV pentru a-şi crea propria emisiune, iată că şi el a ajuns la postul din Băneasa.

TV

Soré a dat Acasă TV pe Antena 1 

Vara aceasta aduce mari schimbări în ograda postului din Băneasa, în care se înghesuie tot mai multe vedete din fostul trust al lui Adrian Sârbu. Migraţia se produce şi dinspre canalul Acasă TV, nu doar dinspre Pro TV.

Serviciul Român de Comedie se mută la Antena 1

TV

Serviciul Român de Comedie se mută la Antena 1

Show-ul de comedie nu va mai fi produs la Pro TV, ci la postul concurent, în urma unor negocieri purtate în ultima lună şi jumătate. Cu alte cuvinte, mare parte din echipă revine la Antena 1.