News

Ce se mândreşte Andra cu fetiţa ei! Eva i-a moştenit talentul muzical extraordinar

Ce se mândreşte Andra cu fetiţa ei! Eva i-a moştenit talentul muzical extraordinar camera-retro icon Vezi galeria 11 poze

Andra este o femeie împlinită! Are o carieră de succes în domeniul muzical, un soţ care o adoră şi doi copii sănătoşi şi frumoşi. Mezina ei, micuţa Eva Măruţă, pare să fie copia ei fidelă, moştenindu-i chiar şi talentul muzical.

Zilele trecute, artista a împărtăşit cu fanii ei internauţi noi fotografii cu fiica ei de trei ani şi jumătate, Eva. Aceasta apare bucurându-se de activităţi specifice copilăriei, colorând cu cretă pe stradă, semn că artista şi soţul ei, prezentatorul Cătălin Măruţă, se străduiesc să le ofere celor doi copii ai lor o copilărie cât se poate de obişnuită. ”Încă nu ştie să scrie, dar mi-a semnat un mesaj pe care numai eu îl înţeleg”, este mesajul care însoţeşte cele două fotografii cu micuţa Eva.

Anterior, artista a postat un video în care apare alături de micuţa ei, cântând în duet. Fanii au fost foarte încântaţi de talentul fetiţei de doar 3 ani şi jumătate, mulţi grăbindu-se să-i ureze acesteia o carieră la fel de răsunătoare şi de succes precum a mamei sale, cântăreaţa Andra. ”Ce timbru”, ”Vai ce voce”, ”Ce personalitate!”, au fost doar câteva dintre reacţiile stârnite de micuţa Eva cu respectivul video.  

Amintim că Andra şi Cătălin Măruţă sunt căsătoriţi din 23 august 2008. Cei doi îi au împreună pe David, în vârstă de opt ani, şi pe Eva Maria Ioana, de doar trei ani şi jumătate. Vezi în galeria foto mai multe imagini cu micuţa Eva!

Modifică Setările