Gossip

Ce se-ntâmplă cu Blanket Jackson, copilul părăsit al lui Michael?

Ce se-ntâmplă cu Blanket Jackson, copilul părăsit al lui Michael?

EXCLUSIVE: Michael Jackson's youngest son Blanket Jackson aka Bigi was spotted out with his huge bodyguard in Encino, CA after dinner with sister Paris Jackson and 'brother' Omer Bhatti. The 14 year old is getting bigger by the day and is almost as tall as his bodyguard who is over 6 foot tall.

Pictured: Blanket Bigi Jackson, Bodyguard, Michael Jackson III Ref: SPL1363196 270916 EXCLUSIVE
Picture by: Sharpshooter Images / Splash

Splash News and Pictures
Los Angeles:310-821-2666
New York:212-619-2666
London:870-934-2666
[email protected]

Pe fiul cel mai mic al lui Michael Jackson îl creşte viaţa. Cam asta este concluzia celor care au tras un semnal de alarmă legat de viaţa adolescentului de 15 ani, părăsit de toţi şi obligat să aibă singur grijă de el. Blanket Jackson, azi, alături de bodyguardul lui Sora lui de 19 ani, Paris Jackson, este noua It Girl. Prezentă peste tot, mondenă, prietenă cu toată lumea bună. Fratele cel mare, Prince Jackson, de 20 de ani, este şi el destul de promovat în presa americană, odată lansat în producţia muzicală şi de filme. Blanket, însă, este băiatul invizibil, adolescentul timid despre care auzim foarte rar şi pe care fotografii îl prind greu în obiectivul lor. Mai ştie cineva cum arată Blanket? Sau, mai corect, Bigi, numele pe care şi l-a luat singur, după ani întregi în care colegii lui de şcoală l-au ironizat. Chiar dacă Blanket/Păturică este doar o poreclă, numele lui din buletin fiind Prince Michael Jackson II, puştiul n-a mai vrut să fie ţinta glumelor şi se recomandă azi Bigi.

Dar veştile alarmante de-abia acum urmează. Şi cea care se îngrjorează cel mai tare, deşi nu face nimic în privinţa lui, este chiar Paris, care a mărturisit că Bigi trăieşte mai mult singur, în casa cu şapte dormitoare goale din Calabasas, California.

Fraţii Jackson sunt, acum, departe de imaginea lor din 2011

O persoană care a lucrat aproape 30 de ani pentru familia Jackson a declarat următoarele pentru publicaţia Page Six: “Dacă vrei să-l găseşti pe Bigi, trebuie să-l cauţi într-o cameră goală şi-l vei găsi singur. Sărmanul copil, se zbate să trăiască pe cont propriu. Nu este nimeni acolo să aibă grijă că se hrăneşte cum trebuie. Dacă un bol cu cereale sau un baton Snickers pot fi considerate mese, atunci probabil că putem spune că se hrăneşte.”

Ce s-a întâmplat cu bunica lui, Katherine Jackson, care-i este şi tutore legal? Bătrâna n-a mai dat pe-acasă de câteva luni bune şi n-a comunicat cu Bigi nici la telefon.

“Katherine s-a dus la Londra să aibă grijă de Janet (proaspătă mamă şi recent divorţată), are şi ea problemele ei şi-n plus, are 86 de ani, aşa că este prezentă mai mult cu numele în viaţa adolescentului“, continuă sursa citată.

Casa în care Blanket Jackson trăieşte mai mult singur

Ceilalţi doi fraţi ai lui Bigi fost Blanket s-au mutat deja din casa bunicii lor, Paris locuind singură în fosta reşedinţă Jackson din Encino, în timp ce Prince locuieşte în campusul Universităţii Loyola Marymount din vestul Los Angelesului. Într-un fel, fiul cel mic al lui Michael nu este singur, ci împarte casa bunicii Katherine cu un bucătar ce lucrează part time, trei menajere şi cinci agenţi de securitate care lucrează în ture. T.J. Jackson, nepotul în vârstă de 38 de ani al lui Michael şi co-tutore al ui Bigi, locuieşte la o distanţă de 40 de minute de mers cu maşina şi-l vizitează pe adolescent în schimburi cu soţia sa, Frances.

În cea mai mare parte a timpului însă, Bigi se simte ca un orfan bogat, pe care nu-l întreabă nimeni ce mai face. Partea pozitivă a acestei poveşti triste este că băiatul îşi vede de şcoală şi că asta îi cam ocupă tot timpul. Adolescentul este în clasa a IX-a la şcoala privată Buckley din Sherman Oaks, iar după cursuri, urmează un antrenament de două ore la o sală de arte marţiale. Odată ajuns acasă, Bigi se îngroapă în jocuri video, cu atât mai mult cu cât nu există nicio persoană care să aibă grijă să-şi facă temele, mai degrabă. Orice ieşire cu Paris, Prince şi verişorii lui este un eveniment pentru Blanket, însă astfel de lucruri au loc destul de rar, iar rudele lui mature aproape c-au uitat de existenţa lui. “Copilul ăsta creşte singur”, conchide, trist, sursa citată.