Vedete

Ce se-ntâmplă cu Selena Gomez? Cele mai recente poze cu vedeta o arată cu multe kilograme în plus

Ce se-ntâmplă cu Selena Gomez? Cele mai recente poze cu vedeta o arată cu multe kilograme în plus camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Sunt binecunoscute problemele de sănătate ale Selenei Gomez, care a fost diagnosticată de ceva ani cu o boală teribilă, lupus.

Aceasta afecţiune este cea responsabilă şi pentru fluctuaţiile de greutate ale artistei, aceasta apelând chiar şi la chimioterapie, în trecut, pentru a ţine sub control boala autoimună.

Chiar dacă, în prezent, Selena a revenit la o existenţă normală, actriţa filmând pentru un serial cu 11 episoade, Only Murders in the Building, difuzat pe canalul de streaming Hulu, fizicul ei încă poartă semnele luptei cu teribila boală care i-a afectat şi sănătatea mintală.

Vedeta de 29 de ani a fost fotografiată, weekendul trecut, pe străzile din Los Angeles, după ce aceasta a luat masa cu prietenii. Îmbrăcată casual, fosta iubită a lui Justin Bieber a afişat o siluetă vizibil mai plină, cu multe kilograme în plus, lucru vizibil mai ales la nivelul abdomenului şi al feţei.

Vara aceasta, Selena a mărturisit că aceste fluctuaţii de greutate cu care s-a confruntat în ultimii ani sunt cauzate de tratamentul pe care aceasta va fi nevoită să-l ia pentru restul vieţii, pentru a ţine sub control boala ei.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările