Royals

Ce se schimbă în succesiunea la tron după naşterea celui de-al treilea copil al lui Kate?

Ce se schimbă în succesiunea la tron după naşterea celui de-al treilea copil al lui Kate?

Prince William, Duke of Cambridge and Catherine, Duchess of Cambridge with their children Prince George of Cambridge and Princess Charlotte of Cambridge as they arrive on day 1 of their offical visit to Poland on July 17, 2017 in Warsaw, Poland.

Palatul Buckingham este din nou în sărbătoare, având în vedere că este pe drum un nou vlăstar regal, iar acesta este aşteptat tot în căminul Ducilor de Cambridge. Micuţa Charlotte nu-şi va pierde locul Al treila copil al lui William şi-al lui Kate Middleton, care se zvoneşte că va veni pe lume în aprilie 2018, schimbă, evident, lucrurile în succesiunea la casa regală, iar prima victimă este, aşa cum era de aşteptat, unchiul lor, Prinţul Harry.

Fără nicio şansă, oricum, la coroană, Harry va fi retrogradat de noul lui nepot pe locul şase în linia de succesiune la tron.

Singurul retrogradat este tot Prinţul Harry

Până la naşterea viitorului prinţ sau a viitoarei prinţese, ordinea este următoarea: Prinţul Charles, Prinţul William, Prinţul George, Prinţesa Charlotte şi Prinţul Harry. Dar între mezina ducilor şi unchiul ei va interveni, la anul, noul moştenitor.

Altfel, locul micuţei Charlotte (2) va rămâne neschimbat, după modificarea legislativă din 2013, care a dispus că membrii de sex masculin ai familiei regale nu vor mai avea prioritate la coroană în faţa surorilor lor.

Aşadar, fie că vorbim de o fetiţă sau de un băieţel, Charlotte va rămâne a patra pe linia de succesiune la tronul Angliei.