Gossip

Ce secrete tulburătoare ascunde familia lui Ryan Gosling?

Ce secrete tulburătoare ascunde familia lui Ryan Gosling?

Ryan Gosling (center), nominee Best Actor in a Leading Role for “Half Nelson,” with sister Mandi Gosling and mother Donna Gosling (Photo by Steve Granitz/WireImage)

Cu toţii ne-am întrebat de ce insistă actorul să-şi ascundă nevasta şi fiicele de tot ceea ce înseamnă ochi indiscreţi. Unii consideră discreţia asta exagerată şi chiar dubioasă, dar răspunsul îl putem afla, mai degrabă, în trecutul negru şi scandalos al familiei lui.

Adevărul este că am fost şocaţi să descoperim atâtea vicii şi violenţă într-o familie despre care Ryan a spus că a îmbrăţişat credinţa mormonă, ce respinge orice formă de dependenţă. Nu fumează, nu înjură, nu beau alcool, sunt, cu alte cuvinte, pocăiţi. Ce s-a întâmplat, însă, în spatele uşilor închise ale casei Gosling nu seamănă deloc cu descrierea unui cămin tipic mormon.

Ryan Gosling cu sora sa, Mandi (stânga), şi mama lui, Donna.

În documentele de divorţ depuse de părinţii lui Ryan, Thomas (agent de vânzări) şi Donna (secretară), la un tribunal din Canada, în 1996, şi obţinute în exclusivitate de revista americană Star citim despre abuzuri şi disperare, lucruri care l-au afectat pe actorul din La La Land până şi în viaţa de adult.

Chiar dacă divorţul soţilor Gosling a avut loc când Ryan avea 13 ani, descoperim de-abia acum că părinţii actorului în vârstă de 36 de ani s-au acuzat reciproc de abuz fizic şi mental şi comportament care i-au afectat la nivel mental pe cei doi copii ai lor, Ryan şi sora sa mai mare, Mandi (40).

„Pe când eram copil, simţeam că înnebunesc. Ceva nu era în regulă în capul meu“, avea să mărturisească, mai târziu, chiar Ryan, iar întâmplările următoare ne fac să-i dăm dreptate.

Printre altele, în copilărie, soţul Evei Mendes a dat foc casei părinteşti din oraşul lui natal, Ontario (Canada), şi dezvoltase o plăcere în a arunca pisica familiei în maşina de spălat. Comportamentul unui copil obraznic? Mai degrabă al unuia afectat de divorţul părinţilor, unul care a venit după 20 de ani de mariaj.

Donna (centru), alături de fostul ei soţ şi tatăl lui Ryan, Thomas Gosling

După ce căminul său s-a destrămat, iar el şi sora lui au mers să locuiască cu mama lor, adolescentul Ryan a fost diagnosticat cu deficit de atenţie şi ADHD şi i-a fost prescris tratament cu Ritalin, un stimulent pentru sistemul nervos central. Şi ăsta nu este cel mai grav lucru.

Ei bine, conform documentelor apărute în presa mondenă, tatăl lui Ryan a acuzat-o pe soţia sa că l-a înşelat, iar aceasta a replicat susţinând că Thomas a bătut-o, a refuzat să părăsească domiciliul comun după divorţ şi a ameninţat că le va face viaţa un iad ei şi copiilor lor.

Ce l-a făcut, însă, pe Ryan să nu mai vrea să audă de tatăl lui? Poate avea legătură cu pretenţiile părintelui său din timpul divorţului, şi anume ca Ryan, atunci când va avea vârsta legală să dispună de banii primiţi de la Disney, să-i dea înapoi banii cu care tatăl Thomas susţine că i-a finanţat cariera în showbiz.

Minciuni, susţine Thomas, care dezvăluie că, de fapt, fosta lui nevastă i-a întors pe copii împotriva lui. Neplăcut este că lucrurile nu par să se aşeze bine pentru tată şi fiu nici acum, având în vedere că Ryan a refuzat să participe la nunta de anul trecut a lui Thomas Gosling. Ryan nu uită şi nu iartă!

Foto: getty images, splash news