Fashion

Ce sexy e Beyonce! Artista, într-o rochie mulată şi scurtă pe scena unui eveniment recent

Ce sexy e Beyonce! Artista, într-o rochie mulată şi scurtă pe scena unui eveniment recent

attends SPORTS ILLUSTRATED 2017 Sportsperson of the Year Show on December 5, 2017 at Barclays Center in New York City.

Marţi seară, Beyonce a urcat pe scenă pentru a-i acorda un premiu special jucătorului de fotbal american Colin Kaepernick. Artista s-a arătat „mândră” de oportunitate şi i-a mulţumit acestuia pentru sacrificiile personale: ”Îţi mulţumesc pentru inima ta curată şi pentru convingerile tale. Colin a acţionat fără frică de consecinţe sau repercursiuni, doar cu speranţa că lumea se va schimba în bine”.

Beyonce i-a lăsat pe cei trei copii în grija soţului ei şi s-a prezentat, marţi seară, la un eveniment din Los Angeles. Artista de 36 de ani a îmbrăcat, cu această ocazie, o rochie scurtă şi mulată, care i-a pus în evidenţă formele voluptuoase şi silueta recâştigată după naşterea gemenilor Sir şi Rumi Carter.

Şi trebuie să recunoaştem că artista e mai sexy ca oricând, bucurându-se de un posterior bombat şi de un abdomen ferm, bine lucrat în sala de forţă. Be şi-a completat look-ul cu o pereche de sandale înalte, argintii, asortate dungilor argintii de pe rochie. Make-up-ul şi coafura au fost în ton cu outfitul, dar şi cu evenimentul la care s-a prezentat artista.

foto: Getty Images

Modifică Setările