News

Ce sexy este iubita lui Boris Becker! Englezoaica ascunde, însă, o suferinţă teribilă. Peste ce dramă a ajutat-o Boris să treacă?

Ce sexy este iubita lui Boris Becker! Englezoaica ascunde, însă, o suferinţă teribilă. Peste ce dramă a ajutat-o Boris să treacă?

Modelul britanic Layla Powell, în vârstă de 32 de ani, a apărut prima dată alături de legendarul sportiv anul trecut în luna martie

Senzuala negresă, mai mică cu 20 de ani decât Boris, a apărut în viaţa lui imediat după divorţul acestuia de Lilly Becker (43) de care şi-a anunţat oficial separarea în 2018. Cei doi au pus punct unui mariaj de 9 ani - şi unei relaţii mai lungi de-atât, de 13 ani, din care a rezultat fiul de 10 ani Amadeus. "M-a dezamăgit într-un mod dezgustător. S-a terminat totul pentru totdeauna între noi. Nu poate fi vorba de vreo împăcare. S-au întamplat prea multe. Eu nu vreau asta şi nici el", declara Lilly (foto jos) anul trecut. după o perioadă dificilă. Mai întâi, Boris, cel care a fost pe locul 5 în topul jucătorilor de tenis care au câştigat cei mai mulţi bani, şi-a declarat falimentul, apoi Lilly a început să aibă probleme cu băutura, iar certurile lor au devenit din ce în ce mai violente, ajungând să cheme poliţia.

După divorţ, Boris şi-a refăcut viaţa alături de splendida Layla, cu care formează un cuplu din luna martie a anului trecut. Nici Layla nu a avut, însă, o viaţă uşoară. Fratele ei a fost ucis într-un club de noapte. Pe nume Jama, fratele Laylei a murit acum 2 ani după ce a fost înjunghiat de 12 ori în timpul unei bătăi cu doi bărbaţi în acel club. "Câteodată îmi dădea bătăi de cap, dar n-aş fi putut cere un frate mai bun. Iubea viaţa şi îşi iubea familia. Şi tot timpul zâmbea. Fără el m-am simţit pierdută", a povestit Layla despre fratele ei (foto jos), mărturisindu-le apropiaţilor că Boris Becker a ajutat-o mult să treacă peste această dramă.

Foto: Instagram, Getty Images

Modifică Setările