Evenimente

Ce-şi doreşte cu adevărat Melania Trump? Prima Doamnă a arătat obosită şi abătută la ieşirea triumfală a lui Trump

Ce-şi doreşte cu adevărat Melania Trump? Prima Doamnă a arătat obosită şi abătută la ieşirea triumfală a lui Trump camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Situaţia este încă incertă în SUA, acolo unde cei doi candidaţi la preşedinţie au obţinut un scor destul de strâns, cu un mic avantaj pentru Joe Biden.

Asta în ciuda faptului că, imediat după ziua alegerilor, 3 noiembrie, actualul preşedinte Donald Trump s-a autodeclarat victorios.

Pe 4 noiembrie, Trump a ieşit cu o declaraţie la Casa Albă, susţinând că a câştigat alegerile înainte să se termine de numărat voturile, lucru care a fost privit cu rezerve de o lume întreagă. Printre aceştia s-a numărat chiar şi soţia sa, Melania Trump, Prima Doamnă a Americii părând foarte abătută atunci când i-a stat alături soţului ei la această conferinţă de presă.

Întrebarea de pe buzele multora este ce-şi doreşte cu adevărat Melania Trump? Umblă vorba că Prima Doamnă în vârstă de 50 de ani s-ar fi săturat de rolul pe care trebuie să-l joace alături de excentricul ei partener şi că n-ar mai suportă încă patru ani sub scrutinul presei, la Casa Albă.

Faptul că între ea şi Donald Trump nu este aceeaşi armonie pe care o observăm la cuplul Joe-Jill Biden este ceva bine cunoscut. Foarte ciudată a fost şi alegerea Melaniei de a vota singură, în Florida, chiar pe 3 noiembrie, şi nu alături de Donald Trump, acesta alegând să-şi depună votul mai devreme, aşa cum permite complicatul sistem electoral american.

Este foarte posibil ca ambiţiile lui Donald Trump să nu fie susţinute şi de cele ale soţiei sale, Melania preferând, mai degrabă, să ducă o viaţă liniştită alături de fiul ei, Barron, în vârstă de 14 ani, departe de apele dezlănţuite ale politicii. 

A votat, oare, Melania chiar cu soţul ei, Trump?

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările