News

Ce simpatic e fiul actorului din ”Dinastia Tudorilor”! A intrat în platoul emisiunii în care era invitat tatăl său

Ce simpatic e fiul actorului din ”Dinastia Tudorilor”! A intrat în platoul emisiunii în care era invitat tatăl său

De un an şi trei luni, starul serialului „Dinastia Tudorilor” este fericitul tătic al unui băieţel. Prezent la o emisiune televizată, actorul l-a prezentat lumii întregi pe micuţul care-i face viaţa mai frumoasă! Jonathan Rhys Meyers se afla în emisiune pentru a-şi promova filmul Starul irlandez, care are o relaţie cu Mara Lane, este tată pentru un băieţel de 15 luni. Zilele trecute, Jonathan Rhys Meyers se afla în platoul emisiunii ”Good Morning Britain”, când a fost „întrerupt” chiar de fiul său care explora platoul de filmare, cucerind audienţă indubitabil.

Evident, cei din platou s-au arătat încântaţi de micul explorator, Jonathan declarând că e cel mai fericit om din lume de când s-a născut fiul său. ”E minunat. E cel mai bun lucru pe care îl poţi face în viaţa asta (n.r. să devii tată)”, a declarat actorul.

Familia lor.

Jonathan se afla în respectiva emisiune pentru a-şi promova cel mai recent film, ”Damascus Cover”. În platoul emisiunii, dar în spatele camerelor de filmat, se afla şi partenera lui de viaţă, Mara Lane, încercând să-l ţină pe fiul lor cuminte.

Modifică Setările