News

Ce simpatic e fiul lui Robert Negoiţă! Vlad are şapte ani


Ce simpatic e fiul lui Robert Negoiţă! Vlad are şapte ani camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Îi seamănă leit celebrului lui tată, iar de curând a împlinit şapte ani. Vlad, fiul lui Robert Negoiţă, primarul sectorului 3, e o minune de copil.

“Vlad, îţi doresc să ai parte de lucruri şi oameni minunaţi, să înveţi bine, să rămâi curios şi silitor, să nu te dai niciodată bătut, nici măcar când ceva pare imposibil, să fii bun cu tine şi cu cei din jur şi să reuşeşti în tot ce îţi vei propune!”, scria la ceas aniversar Robert Negoiţă.

Primarul sectorului 3 are trei copii din două mariaje.

Robert Negoiţă a stat două săptămâni în izolare după ce a fost diagnosticat cu coronavirus, dar a căştigat lupta cu boala.  

“Sunt fericit şi bucuros să vă anunţ că, la două săptămâni de când am fost depistat pozitiv la infectarea cu virusul COVID 19, sunt vindecat şi mă simt excelent, gata să mă apuc iar de treabă. Au fost două săptămâni ciudate în care aş minţi să vă spun că totul a fost simplu. Impactul emoţional şi, uneori fizic, au fost provocări pe care le-am depăşit şi cu ajutorul dvs., lucru pentru care vă mulţumesc din suflet. Gândurile voastre bune şi mesajele de încurajare mi-au dat energie, au fost un ajutor de nepreţuit. Cred că lupta cu această boală poate fi câştigată şi de cei aflaţi în jurul celor care au ghinionul să se infecteze, fie că vorbim de familie sau prieteni. Energiile lor pozitive transmise către pacienţi, dublate de efortul absolut remarcabil făcut de medicii noştri ne dau şanse sporite în faţa acestei pandemii".

 

Comentarii

Modifică Setările