News

Ce simpatic este noul membru al familiei Baldwin. S-a născut acum 7 zile şi este vedetă pe Internet

Ce simpatic este noul membru al familiei Baldwin. S-a născut acum 7 zile şi este vedetă pe Internet camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Familia actorului Alec Baldwin s-a mărit acum o săptămână, soţia sa aducându-l pe lume pe cel de-al patrulea copil al cuplului, un băieţel simpatic care a primit numele Romeo Alejandro David Baldwin . Iar micuţul a devenit în scurt timp vedetă pe conturile de socializare ale părinţilor săi, călcând pe urma fraţilor mai mari.

Hilaria şi Alec sunt cei mai fericiţi părinţi acum că au patru prichindei în casă. Întâlnirea dintre micul Romeo şi Carmen (4), Leonardo (2) şi Rafael (3) a fost una emoţionantă, mămica cea mândră imortalizând momentele în câteva fotografii adorabile.

"A fost o săptămână plină de aventură pentru familia Baldwin: Romeo s-a născut săptămâna trecută şi este o mare bucurie pentru noi, cu toate acestea, el a fost diagnosticat cu pneumonie, Rafa şi Leo au gripă, iar Carmen a venit de la şcoală cu conjunctivită. Tumultuos pot să zic pentru o familie care se îmbolnăveşte rareori, cu siguranţă o experienţă nouă. Din fericire Romeo se însănătoşeşte. A fost dificil să pregătim  o familie de 6 să intre în carantină. Recuperarea de după naştere, începutul alăptării, nopţile fără somn, îngrijirea copiilor bolnavi, vizitele la doctor, propria mea sănătatea ... am continuat să spun că "am primit asta" ... cu siguranţă am avut momente de stres şi a trebuit să practic yoga, încercând să rămână cât mai calmă şi pozitivă posibil", a scris Hilaria.

Cu siguranţă nu-i deloc uşor pentru ea să fie de 4 ori mamă, însă satisfacţia de a-şi vede copiii crescând atât de frumos este enormă. Iată-i pe cei patru micuţi!

Foto: Getty Images

Modifică Setările