Vedete

Ce simpatici sunt copiii Mirelei Vaida! I-a îmbrăcat pe toţi trei în costum tradiţional românesc

Ce simpatici sunt copiii Mirelei Vaida! I-a îmbrăcat pe toţi trei în costum tradiţional românesc camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Ziua de 1 Decembrie nu a trecut ca oricare altă zi în familia Mirelei Vaida. Au sărbătorit ziua românilor într-un mod special, copiii au fost cei care au atras imediat atenţia!

Mirela Vaida şi-a îmbrăcat copiii în costume tradionale româneşti de 1 Decembrie. Vrea să îi înveţe de mici despre obiceiurile noastre, despre tradiţiile poporului român, dar şi despre istoria ţării noastre. Carla, Vladimir şi Tudor sunt adorabili în costumele atent făcute de meşteşugari pricepuţi. Mirela Vaida i-a pozat, iar imaginile au ajuns pe Facebook. Ea a spus: 

"De Ziua Nationala a Romaniei!!! 🇹🇩❤️🎉 La multi ani!!"

Mirela Vaida, amintiri din copilărie: "Bătaia era ruptă din rai. Mama nu dădea mult, dădea exact cât trebuie şi unde trebuie"

Mirela Vaida apare de ani buni pe micul ecran, şi în calitate de cântăreaţă, şi de actriţă, dar şi de prezentatoare. A fost mereu sinceră şi a povestit detalii despre viaţa sa, chiar şi despre copilăria în care mai primea câte o pedeapsă de la părinţi: "Bătaia era ruptă din rai". Este soţie, este mamă, este om de televiziune, este cântăreaţă, Mirela Vaida reuşeşte să le facă pe toate cu brio. Are un soţ de nota 10 şi trei copii de care este foarte mândră. Are familia perfectă pe care mulţi şi-o doresc! Prezentatoarea le mulţumeşte şi părinţilor pentru omul care a ajuns astăzi. Este împlinită din toate punctele de vedere, iar ei au avut un rol esenţial în educarea sa.

Mirela Vaida îşi aminteşte însă că nu a fost cel mai cuminte copil, era chiar neastâmpărată şi trebuia să mai primească o corecţie din când în când. Avea doar câţiva ani când uita să se mai întoarcă acasă, petrecea mult timp pe afară, iar când se întorcea avea zgârierituri sau era bătută de alţi copii. Având acest comportament, prezentatoarea TV mai primea şi bătaie de la părinţi, însă susţine că mama ei „nu dădea mult, dădea exact cât trebuie şi unde trebuie”.

FOTO: Facebook

Modifică Setările