Royals

Ce simpatici sunt gemenii de Monaco! Prinţesa Gabriella şi Prinţul Jacques au mers la circ

Ce simpatici sunt gemenii de Monaco! Prinţesa Gabriella şi Prinţul Jacques au mers la circ camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Prince Albert II of Monaco, Prince Jacques of Monaco , Princess Gabriella of Monaco, Princess Stephanie of Monaco, Pauline Ducruet and Camille Gottlieb attend the 4th day of the 42nd Monte-Carlo International Circus Festival. On January 21, 2018 in Monaco.

Ref: SPL1648754 210118
Picture by: Splash News

Splash News and Pictures
Los Angeles:310-821-2666
New York:212-619-2666
London:870-934-2666
[email protected]

Un nou eveniment important în Principatul de Monaco, un nou prilej pentru gemenii Gabriella şi Jacques în vârstă de 3 ani să-şi facă apariţia. Copiii moştenitorului tronului monegasc au fost în centrul atenţiei şi de data aceasta, cu ocazia participării la cea de-a 42-a ediţie a Festivalului Internaţional al Circului. Gemenii de Monaco sunt adorabili. Ei au fost oaspeţii speciali la evenimentul care a avut loc duminică la circ. Gemenii Prinţului Albert al II-lea şi ai lui Charlene, Prinţesă de Monaco, au apărut pentru prima oară la acest eveniment dedicat copiilor, bineînţeles, în compania familiei. Au crescut şi sunt din ce în ce mai frumuşei. În timpul evenimentului, Gabriella şi Jacques s-au bucurat de câteva momente cu clovni, artişti lucrând la trapez şi chiar numere de acrobaţie cu diverse animale. Cei doi sunt adorabili şi, în timp ce băieţelul a stat în braţele tatălui său, fetiţa a fost ţinută de mătuşa sa, Prinţesa Stephanie de Monaco.

Îmbrăcaţi în haine de gală, micuţul Jacques într-o pereche de pantaloni bej şi cu un pulover cu glugă în trei culori, iar micuţa Gabriella într-o rochiţă neagră şi cu o jachetă de blană pe deasupra, copiii au atras toate privirile. Aceasta este prima apariţie publică a gemenilor Prinţului Albert al II-lea din acest an. Fotografii recente cu cei doi prinţişori au fost publicate de Palatul Regal pe pagina oficială de Facebook.

Foto: Facebook Palais Princier de Monaco, Splash News

Modifică Setările