Vedete

Ce simptome au Andra şi Cătălin Măruţă, infectaţi cu coronavirus. Şi Eva, fiica lor de 5 ani, a fost testată pozitiv

Ce simptome au Andra şi Cătălin Măruţă, infectaţi cu coronavirus. Şi Eva, fiica lor de 5 ani, a fost testată pozitiv camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Andra, Eva şi Cătălin Măruţă sunt infectaţi cu coronavirus. Prezentatorul de la Pro TV a dezvăluit care e starea lor de sănătate, dar şi ce se întâmplă cu David, fiul lui care s-a izolat separat.

Cătălin Măruţă apare la TV de luni până vineri, de la ora 15.00, în emisiunea sa, chiar dacă are coronavirus. Şi-a făcut un mic studio şi de acolo transmite. În platoul de la Pro TV are o mulţime de ajutoare, dar îl vedem în continuare pe post. 

Acum, acesta a dezvăluit cum se simte el, dar şi Andra şi Eva, ce simptome au. Eva e cea mai energică, iar David e separat de familie, locuieşte în altă parte deoarece testele lui au ieşit negative. 

„Starea mea de sănătate este bună, am doar stări de febră spre seară. În rest, mai tuşesc din când în când. Într-adevăr, am rămas fără gust, fără miros. E extrem de ciudată senzaţia. Andra este şi ea infectată, ea are ceva dureri musculare. Eva e cea mai energică, nu are nici o treabă.

David ne roagă să-i facem teste în fiecare zi, se teme să nu iasă şi el pozitiv. Dacă nu o să mi se agraveze starea, cred că o să trec cu bine de acest virus. Mi-am făcut teste săptămâna trecută în fiecare zi şi vineri seară abia am ieşit pozitiv”, a declarat Măruţă la Pro TV.

Cătălin Măruţă prezintă emisiunea de la Pro TV de acasă

Pe 30 ianuarie, Cătălin Măruţă a anunţat că este infectat cu coronavirus. El a adăugat atunci că va prezenta emisiunea de data aceasta de acasă, nu din platou. "Ce vreme frumoasă, numai bună de vacanţă, mai ales că săptămâna viitoare este şi vacanţa copiilor. Asta este, chiar o să avem o vacanţă împreună, în perioada asta vrând, nevrând. Asta e. 

Să ştiţi că o să fim şi la emisiune, chiar dacă noi va trebui să stăm 14 zile acasă, nu este nicio problemă, emisiunea La Măruţă continuă aşa că eu şi echipa mea cu siguranţă vom găsi cele mai inedite momente şi cele mai inedite lucruri pentru a face ca show-ul să meargă mai departe. Tot ce putem să vă spunem este că ne simţim bine. Vă mulţumim pentru mesaje, pentru gânduri şi aveţi grijă: sănătatea pe primul loc. O să vă mai ţin la curent.".

De asemenea, Măruţă a avut un ajutor în data de 1 februarie la emisiune, prietenul lui Magitot. Emisiunea trebuie să meargă mai departe! Cine să vină să prezinte? M-am gândit ca mâine să-l chem pe Magitot să-mi dea o mână de ajutor. Lumini am, cameră am, îmi trebuie un om în platou. M-am gândit la prietenul meu, Magitot.", a transmis Cătălin Măruţă pe 31 februarie. 

Foto: Facebook, Instagram

Modifică Setările