News

Ce soţie frumoasă are Andi Vasluianu! Declaraţia incredibil de romantică a actorului vizavi de partenera sa

Ce soţie frumoasă are Andi Vasluianu! Declaraţia incredibil de romantică a actorului vizavi de partenera sa camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Pe el îl ştiţi foarte bine. Unul dintre cei mai importanţi actori ai României, câştigător a multe trofee importante în lumea cinematografică. Mult mai puţin cunoscută, însă, este femeia cu care acesta îşi împarte viaţa.

Un personaj destul de discret, Andi Vasluianu a încercat, de-a lungul anilor, să nu-şi expună soţia ori cei doi copii prea mult. El postează rar pe reţelele de socializare fotografii din intimitatea sa, însă acum câteva zile a făcut o excepţie.

O fotografie postată recent pe Facebook ne-o arată pe frumoasa lui soţie, Laura Fierascu, cea care i-a dăruit doi copii: o fetiţă pe nume Maia şi un băieţel, Toma. Cu ocazia aceasta, actorul i-a făcut şi o declaraţie incredibil de romantic. ”Când toată frumuseţea ta vine de la soţie”, este mesajul care a însoţit inedita fotografie cu cei doi, realizată, cel mai probabil, la un eveniment oficial.

Pe Andi Vasluianu l-am văzut în lungmetrajele: Furia (2002), Hârtia va fi albastră (2006), ambele în regia lui Radu Muntean, Milionari de week-end (2004) de Cătălin Saizescu, în serialul poliţist Băieti Buni (2005), în filmul  Pestera/The Cave (2005) de Bruce Hunt, in Offset de Didi Danquart, Un caz de dispariţie (2005) de Dan Păduraru, Tancul (2003) de Andrei Enache şi multe altele. Primul său rol principal vine cu Cealaltă Irina. 

foto: Facebook

Modifică Setările