News

Ce spune chef Florin Dumitrescu despre presupusul câştigător ”Chefi la cuţite” de care presa vorbeşte: ”O să înţelegeţi foarte multe”

Ce spune chef Florin Dumitrescu despre presupusul câştigător ”Chefi la cuţite” de care presa vorbeşte: ”O să înţelegeţi foarte multe”

Zvonurile că Narcisa Birjaru ar fi câştigat competiţia ”Chefi la cuţite” s-au înteţit. În ultima vreme, în presă, au apărut diverse speculaţii cum că s-ar fi aflat câştigătorul competiţiei şi că ar fi Narcisa.

Tensiunea concursului este mare, fiindcă a intrat în linie dreaptă, în semifinale. Chef Florin Dumitrescu a avut o intervenţie pe pagina sa de Instagram, în legătură cu subiectul.

Legat de toate aceste zvonuri apărute, Florin Dumitrescu a avut ceva de spus, lăsând totul în coadă de peşte. I-a rugat pe telespectatori să se uite la finală (difuzată în două părţi, pe 14 şi 15 iunie) pentru a înţelege totul.

 

„Înainte să trageţi concluzii… regie, stai, cum îi mai zicea, conspiraţii şi alte lucruri de genul acesta au cuprins platoul Chefi la cuţite priviţi foarte atent semifinala şi finala. O să înţelegeţi foarte multe lucruri”, a spus Florin Dumitrescu pe Instastory.

Fanii show-ului şi-ar fi dorit o clarificare, însă chefii nu au voie să pomenească absolut nimic legat de rezultatul concursului. Tot ce rămâne de făcut este să aşteptăm rezultatele semifinalei şi apoi ale finalei.

Concurenţii au început deja să gătească în semifinală, urmând ca finaliştii să fie anunţaţi diseară. Din păcate, emoţiile s-au făcut simţite în platou, iar concurenţii nu au mai făcut farfurii la standardele de până acum, mulţi luând note chiar mici de la juraţi.

Tensiunea rămâne crescută, iar presupunerile sunt fireşti. Ca în fiecare sezon, şi anul acesta au apărut deja clasicele zvonuri despre cine ar fi câştigat Chefi la cuţite. Cea mai vehiculată variantă este că în finală au ajuns Narcisa, Cătălin şi Elena.

Foto: Facebook

Comentarii

Modifică Setările