News

Ce spune Don Johnson despre scenele erotice din seria Fifty Shades, cu fiica lui

Ce spune Don Johnson despre scenele erotice din seria Fifty Shades, cu fiica lui

Fifty Shades of Grey. Fifty Shades Darker. Fifty Shades Freed. Sau trei pelicule în care Dakota Johnson a aprins celuloidul alături de Jamie Dornan. Ce are de spus tatăl ei, celebrul actor Don Johnson, despre îndrăzneţa alegere a Dakotei de a o interpreta pe Anastasia Steele?

Starul a apărut la emisiunea TV americană This Morning, pentru a-şi promova noul film în care joacă alături de Daniel Craig, "Knives Out", Dar curioasa gazdă a show-ului n-a ratat ocazia de a-l întreba şi altceva - şi anume dacă a văzut filmele fiicei lui din seria Fifty Shades. Sau măcar vreunul dintre ele, date fiind ipostazele erotice în care apare fiica lui, Dakota Johnson, alături de Jamie Dornan. "Mmm, adevărul este că sunt anumite imagini pe care, ca tată, nu e nevoie să le vezi", a răspuns foarte sincer actorul.

"Eu la început nici măcar n-am ştiut că Dakota este cu adevărat interesată de actorie. Când venea cu mine pe platourile de filmare, era mereu în vervă, făcându-le farse colegilor mei. Dar n-aveam idee că domnişoara Dakota observa, de fapt, cu mare atenţie ce făceam noi acolo", a povestit Don despre fiica pe care o are din căsnicia cu actriţa Melanie Griffith.