News

Ce spune Jennifer Lawrence despre scandalul pozelor furate?

de admin

Actriţa a vorbit pentru prima dată într-un interviu despre şocul de a-şi vedea pozele intime, nud, furate din telefon şi expuse pe Internet. Ea este doar una dintre vedetele care au avut de suferit de pe urma hackerilor

"Nu este un scandal, e o crimă!", a spus Jennifer în interviul pentru revista "Vanity Fair", comentând că întregul circ a fost dezgustător şi că actul hackerilor a fost atât de traumatizant, asemena unui viol. "Trebuie schimbată legea. Şi trebuie să ne schimbăm şi noi. Să ne gândim la simplul fapt că cineva poate fi astfel exploatat pe internet din punct de vedere sexual şi că primul gând al altor persoane a fost de a face un profit cât mai mare din asta."

Actriţa de 24 de ani spune că, dincolo de trauma psihică de a avea intimitatea expusă astfel, gândul care a măcinat-o a fost cum îi va afecta acest scandal cariera. "Doar pentru că sunt cunoscută şi sunt actriţă nu înseamnă că mi-am dorit asta sau că astea sunt riscurile meseriei. Este corpul meu şi ar trebui să fie alegerea mea ce şi cât expun, iar faptul că n-am avut de ales în situaţia asta e de-a dreptul dezgustător. nU-mi vine să cred în ce lume trăim. Chiar şi cei care au căutat să vizualizeze acele poze n-au făcut decât să perpetueze o crimă!".

Foto: WENN